Direct betalen
Prestatie, Expertise, Plezier & Persoonlijk
28.03.18Blog

Bosveld een Great Place to Work

Wij zijn megatrots dat Bosveld in de Top-10 is geëindigd bij de verkiezingen van Best Workplaces van Nederland 2018 in de categorie medium.
05.09.17Artikel

Behaal een hogere incassoscore met persoonlijk contact

U bent zakelijk continu bezig met geld. Hoeveel geld is er in kas? Hoeveel openstaande facturen zijn er? Uw doel: een gezonde cashflow. Lang openstaande facturen kunt u daar absoluut niet bij gebruiken. Omdat wij graag verder helpen, geven wij u tips voor een hoger incassoresultaat.
24.07.17Artikel

Verlaag debiteurenrisico door in te spelen op persoonlijkheidsstijlen

Gebruik deze tips om het debiteurenrisico van uw bedrijf te verlagen. Bij een goede implementatie kunt u het debiteurenrisico met 12,8% verlagen. Best interessant, toch?
26.06.17Blog

Motiveren kunt u uw medewerkers leren

Grote kans dat u weleens te maken heeft met klanten die niet (op tijd) betalen. U heeft dan waarschijnlijk al meerdere benaderingen gebruikt, met wisselend succes. Er is iets dat regelmatig wordt vergeten bij gesprekken over achterblijvende betalingen: motiveren.
20.06.17Nieuws

Vrouwen hebben een betere grip op het vakantiebudget dan mannen

Bijna alle Nederlandse vakantiegangers geven tijdens hun vakantie weleens meer uit dan gepland. Niet geheel onverwacht zijn het vooral de vrouwen die het budget bepalen en bewaken.
14.06.17Nieuws

Nederlanders tevredener over eigen financiën

Nederlanders waren vorig jaar gemiddeld iets positiever over de eigen portemonnee dan in 2013.