Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Over Bosveld

Over Bosveld

Ondernemerschap, innovatie en plezier…

sinds de oprichting in 1982 is dat waar wij voor gaan. Bij ons staat de mens centraal. Allereerst onze medewerkers, want als medewerkers enthousiast zijn, worden klanten dat ook! Het belang van deze menselijke benadering delen wij graag. Incasso is namelijk niet alleen een heel belangrijk onderdeel van after sales, het heeft ook invloed op de bedrijfsreputatie.

Samen tot de juiste oplossing komen is het antwoord. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de klanten van onze klanten.

Ik groei het hardst met eigen vermogen…

is het gevoel dat elke ondernemer kent. Daarom is het zo vervelend als men niet bij het eigen geld kan. En dan hebben we het nog niet gehad over vermogen dat veel sneller kan worden geïncasseerd door, bijvoorbeeld, op de juiste momenten te factureren. Door te zorgen voor beschikking over eigen geld, helpen we bij het realiseren van ambities. Wij denken als business partner mee op strategisch niveau, want zeg nou zelf, je hoeft het toch niet allemaal alleen te doen?

“Bosveld heeft de privileges die onze werkzaamheden perfect aanvullen”
Eveline Jansen, Link Asset Services

We maken het niet moeilijker dan het is…

en zorgen dan ook dat het incassoproces zo efficiënt mogelijk verloopt. We beginnen onze samenwerking met een strategiesessie. Zo kunnen we ons in elke situatie verplaatsen en bepalen we samen de beste manier om te helpen. Pas wanneer de doelstellingen zijn gerealiseerd, zijn wij tevreden.

Onze klanten streven ernaar om er zelf uit te komen met hun klanten...

alleen hebben zij niet altijd alle privileges in huis om hun cases tot een goed einde te brengen. Omdat wij onszelf, naast incassobureau, ook deurwaarderspartner mogen noemen kunnen wij de werkzaamheden verrichten die nodig zijn. Op die manier zorgen wij voor de aanvulling waarmee onze klanten hun doelstellingen kunnen behalen... en zelfs verbreden!

Groei en vooruitgang…

dat is wat wij samen met onze klanten willen bereiken. Beschikken over eigen vermogen, het vinden van mogelijkheden om dit nog sneller te incasseren, handvatten bieden voor de menselijke benadering en het achterhalen van kansen... dat is waar wij voor gaan!

Ben van Zanten, Algemeen Directeur-eigenaar
Jeroen van de Haar, Directeur-eigenaar


Wilt u ook 12,7% meer succes bij het incasseren?

Wij hebben de beste tip om sneller te incasseren: namelijk door een persoonlijke benadering. Om u te helpen dit met uw team op te pakken, hebben wij een stappenplan geschreven: “Stappenplan: sneller incasseren door een persoonlijke aanpak”. Hierin leert u over verschillende persoonlijkheidsstijlen van uw klanten, hoe u deze kunt gebruiken om sneller te incasseren én concrete tips om een persoonlijke benadering in de praktijk toe te passen.


Wist u dat de incassanten van onze klanten na het toepassen van een persoonsgerichte aanpak binnen 6 maanden 12,7% meer succes boeken? Wacht niet langer en download onze bundel met het stappenplan!Bundel: Video's, Tips & Stappenplan

In 3 stappen naar sneller betaalde facturen

20% meer betaalde facturen

Wilt u ook meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat, een betere cashflow? Met onze concrete tips en nieuwe inzichten kunt u direct aan de slag!

VIDEO: ZO GAAT DEZE BUNDEL U HELPEN!
(VIDEO, STAPPENPLAN & TIPS)