Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Waarom wij MVO-Gecertificeerd Zijn

Bij de Bosveld Groep zijn we vastbesloten om verder te gaan dan onze kernactiviteit van incasso. We geloven in verantwoord ondernemen en hebben ons toegewijd aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 
 

1. Reputatie en Vertrouwen: Onze MVO-certificering is een bewijs van ons streven naar ethiek en duurzaamheid. Het versterkt het vertrouwen van onze klanten in onze integriteit en toewijding aan eerlijke incassopraktijken.
 

2. Sociale Impact: Als deurwaarders begrijpen we de uitdagingen waarmee mensen met schulden worden geconfronteerd. We zetten ons in voor het minimaliseren van de impact van schulden en streven naar humane oplossingen.
 

3. Wettelijke Conformiteit: Onze MVO-certificering zorgt ervoor dat we voldoen aan alle wettelijke vereisten en regelgeving met betrekking tot incasso. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus en handelen volgens de hoogste normen.
 

4. Efficiƫntie en Duurzaamheid: Door duurzame bedrijfspraktijken te omarmen, verminderen we verspilling, minimaliseren we onze ecologische voetafdruk en streven we naar kostenefficiƫntie. Dit komt zowel ons bedrijf als het milieu ten goede.
 

5. Toegang tot Nieuwe Kansen: MVO-certificering opent deuren naar markten en partners die waarde hechten aan duurzaamheid en ethische waarden. Het stelt ons in staat om ons werkterrein uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te verkennen.
 

Bij de Bosveld Groep zien we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als een integraal onderdeel van onze bedrijfsidentiteit. Het is onze belofte aan onze klanten, onze medewerkers en de samenleving als geheel. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

 

Download hieronder onze laatste onafhankelijke audit rapportage voor de ISO26000 norm welke is ge-audit op de NPR-9026 richtlijn.

Download