Direct betalen
Vanwege een technische storing werkt ons online betaalsysteem niet op dit moment.
U kunt uw betaling overmaken op ons bankrekeningnummer van de Rabobank met IBAN nr. NL07RABO0162446217 op naam van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort. Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.

Uw vordering online betalen

  • 1 Code invoeren
  • 2 Verificatie
  • 3 Uw gegevens
  • 4 Betalen
  • 5 Bevestiging

Betaal snel, veilig en discreet!

Bij Bosveld kunt u veilig en snel betalen met iDEAL. Als u voor deze betaalwijze kiest, betaalt u veilig een bedrag online via uw bank en ontvangt u direct daarna een bevestiging van uw betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en in mindering gebracht in uw dossier(s). Als u na uw betaling nog een restantbedrag in uw dossier(s) verschuldigd bent, ontvangt u hiervan een bericht.


LET OP: Het saldo openstaand dat in de iDEAL betaling wordt vermeld, is het openstaande saldo EXCLUSIEF eventuele bijkomende deurwaarderskosten die nog zijn gemaakt.


Voer hieronder uw betalingscode in. De betalingscode staat vermeld in de brief die u van ons hebt ontvangen. Uw betalingscode kunt u ook opvragen via telefoonnummer 033-4700000.

Momenteel zijn er werkzaamheden bij onze betaalomgeving. Wij verzoeken u uw betaling over te maken naar het rekeningnummer NL07RABO0162446217 onder vermelding van uw dossiernummer(s). Excuces voor het ongemak.

Uw betalingscode
controleer code