Direct betalen
Betaling in termijnen

Over Bosveld

Wij bestaan ruim 30 jaar. In die jaren hebben we veel kennis opgedaan over alle facetten van incasso en aanverwante zaken. We geven u graag een kijkje in de Bosveld-wereld om u te informeren en inspireren. Leest u mee?


Het beste groeit u met uw eigen geld. Door te zorgen dat u beschikking heeft over uw geld, helpen we u uw ambities te realiseren. Wij denken op strategisch niveau met u mee en stellen daarbij uw toekomstvisie centraal. Wat is nou echt belangrijk voor u? Wat zijn uw doelstellingen en hoe kunnen wij u helpen deze te behalen?


We maken het liever niet moeilijker dan het is en zorgen dan ook dat het incassoproces zo efficiënt mogelijk verloopt. We beginnen onze samenwerking met een strategiesessie. Zo kunnen we ons in uw situatie verplaatsen en bepalen we samen de beste manier om u te helpen. Pas wanneer uw doelstellingen zijn gerealiseerd, zijn wij tevreden. Daarom zijn wij de best scorende business partner bij onze kernklanten.

  

Wilt u ook 12,7% meer succes bij het incasseren?


Wij hebben de beste tip om sneller te incasseren: namelijk door een persoonlijke benadering. Om u te helpen dit met uw team op te pakken, hebben wij een stappenplan geschreven: “Stappenplan: sneller incasseren door een persoonlijke aanpak”. Hierin leert u over verschillende persoonlijkheidsstijlen van uw klanten, hoe u deze kunt gebruiken om sneller te incasseren én concrete tips om een persoonlijke benadering in de praktijk toe te passen.


Wist u dat de incassanten van onze klanten na het toepassen van een persoonsgerichte aanpak binnen 6 maanden 12,7% meer succes boeken? Wacht niet langer en download onze bundel met het stappenplan!Bundel: Video's, Tips & Stappenplan

In 3 stappen naar sneller betaalde facturen

12,7% sneller betaalde facturen

Wilt u ook meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat, een betere cashflow? Met onze concrete tips en nieuwe inzichten kunt u direct aan de slag!

VIDEO: ZO GAAT DEZE BUNDEL U HELPEN!
(VIDEO, STAPPENPLAN & TIPS)