Morgen weer bereikbaar vanaf 08:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000

Training Succesvol Incasseren

KRIJG FACTUREN SNEL BETAALD MET DE JUISTE GESPREKSTECHNIEK

Het doel van een crediteur is in de basis simpel: facturen zo snel mogelijk betaald krijgen. De uitvoering daarvan is helaas minder makkelijk. We willen snel tot het gewenste resultaat komen, zonder dat dit de relatie met de klant schaadt. De oplossing? Kies voor een persoonsgerichte benadering. Met onze training leert u zelf succesvol incasseren! Download alle informatie »


"Wist u dat het toepassen van een persoonsgerichte benadering, binnen 6 maanden, 13% meer betalingen en betalingsregelingen realiseert?"

De training ‘Succesvol Persoonsgericht Incasseren’ geeft inzicht in de bestaande persoonlijkheidsstijlen en het professionele karakter van medewerkers. U krijgt de handvatten waarmee u doelgericht en direct aan de slag kan! 


Voor zowel de beginnende- als de vergevorderde medewerker, individueel of met het gehele team. Meer informatie of direct inschrijven »

Download het complete programma

Ontvang alle informatie over de training in uw mailbox.


Contact Trainingen

Erwin van Wijk

Trainer Bosveld Academy

 marketing_at_bosveld.nl

 033-47 00 000


Meer over Bosveld »

Direct inschrijven of meer informatie

Meer weten over onze trainingen, een training op maat of uzelf of uw team direct inschrijven? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u terug!