Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Trainingen

Incasso Training - Persoonsgerichte Training om beter te incasseren

Over de jaren hebben wij een bewezen tactiek ontwikkeld om facturen sneller betaald te krijgen. Door rekening te houden met de verschillende persoonlijkheidsstijlen van de debiteuren ervaren wij dat deze tactiek tot wel 13% meer betalingen en betalingsregelingen leidt! Benieuwd hoe wij dit doen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Verschillende incasso trainingen

Gaat u voor uw eigen ontwikkeling? Of is het tijd om het hele team te inspireren? Gaat u voor de basis of voor het hele pakket? Bij ons staat maatwerk voorop! Daarom bieden wij onze trainingen aan in verschillende vormen. Wij leren u om effectief verschillende persoonlijkheidsstijlen te herkennen en daar op gepaste wijze mee om te gaan. Hierdoor vergroot u de kans dat uw factuur betaald wordt, terwijl u tegelijkertijd schade aan uw klantrelatie voorkomt.

 

Bekijk de trainingen en start met succesvoller incasseren!

Wij bieden verschillende trainingen aan voor zowel de beginnende als de vergevorderde incasso medewerker. Meer weten over onze trainingen, een training op maat of wilt u uzelf of uw team direct inschrijven? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Laat ons u bellen voor een afspraak.

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.