Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Diensten

U bent op zoek naar de hulp van een ervaren expert op het gebied van incassozaken. Mooi, want de professionals van Bosveld helpen u graag verder. Zo kunt u zich volledig richten op wat er binnen uw bedrijf gaande is. Echt waar, geen zorgen, wij doen de rest en dat doen we al meer dan 30 jaar en jaarlijks voor ongeveer 500 bedrijven. Van debiteurenbeheer uitbesteden tot juridisch advies, van de risico’s binnen uw klantportfolio laten analyseren tot het starten van een gerechtelijke procedure.

Bekijk hieronder alle diensten waarmee wij u kunnen helpen, of neem direct contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk de Btag tarieven in 2024

Bosveld Academy

Alshet gaat om cashmanagement en het snel incasseren van uw geld houdt u uw klanttevreden. Zorg daarom dat uw team goed is getraind. Leer uw team omgaan metniet-betalende klanten, de meest effectieve manieren om deze klanten alsnog telaten betalen en de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Zo stelt uzichzelf zeker van het hoogste incassoresultaat en zorgt u dat uw geld snellertot uw beschikking komt. Hoe doet u dat? Wij leiden uw team graag op met onzekwalitatieve Bosveld Academy trainingen en (korte) opleidingen.

Meer informatie over onze trainingen en opleidingen

Gentle calls

U heeft een klant die achterloopt met een betaling en u wilt graag dat deze snel betaalt. Bellen is in dit geval het meest effectief. De ervaring leert ons dat er na een telefoontje sneller betaald wordt dan na het sturen van een brief. Het kan zijn dat uw klantrelatie door een stevig telefoongesprek in gevaar gebracht wordt. Of misschien heeft u zelf geen tijd of om te bellen. Wij nemen dit graag uit handen door namens uw bedrijf te bellen: onze mensen zijn gespecialiseerd in gentle calling, waarbij uw klant vriendelijk verzocht wordt de openstaande factuur te betalen.

Meer lezen over gentle calling

Pre-incasso

Heeft u alles gedaan om uw klant te laten betalen, maar blijft de betaling uit? En wilt u uw geld ontvangen, maar liever nog geen incassoprocedure starten? Dit is mogelijk door een laatste vriendelijke herinnering op Bosveldpapier te (laten) sturen, onder vermelding van uw bedrijfsgegevens. Zodoende blijft de klantrelatie behouden en wordt het gewenste resultaat vaak snel behaald. Ook kunnen we uw klant de wettelijk verplichte nakomingsbrief sturen: hierin worden de te verwachten incassokosten op vriendelijke wijze aangekondigd. In beide brieven vertellen we dat, wanneer de betaling uitblijft, een incassoprocedure start.

Meer informatie over een laatste betalingsherinnering laten sturen

Incasso

Wanneer uw klant te laat betaalt, wilt u hoge juridische kosten voorkomen. Tegelijkertijd wilt u de relatie met uw klant zo goed mogelijk houden. Dat begrijpen wij. Daarom passen we onze aanpak aan uw klant aan. Voor elke niet-betalende klant voorspellen wij voor u hoe het proces zal verlopen. Dit doen wij op basis van onze ruime ervaring en data.

Door uw klant zo snel mogelijk te laten betalen voorkomt u een juridische procedure en/of zitting en daarmee hoge kosten voor u en uw klant. De sleutel hiervoor is dat wij veelvuldig persoonlijk contact met uw klant zoeken: per brief, telefonisch, via e-mail, SMS- en spraakberichten, om concrete betaalafspraken te maken.

Meer informatie over incasso uitbesteden

Gerechtelijke Procedure

Uw klant heeft tijdens de incassoperiode niet betaald, of is het niet eens met de kosten. U weet niet zeker of u tot juridische stappen en/of dagvaarding over wilt gaan: dit kost alle betrokken partijen meer geld.

Om het beste advies voor uw specifieke situatie te krijgen gaat u samen met ons en onze juristen in overleg over het mogelijk dagvaarden van uw klant. Hierna kunnen onze gerechtsdeurwaarders in het Beslagregister achterhalen of uw klant wel/niet in staat is om te betalen. Besluit u tot dagvaarding over te gaan? Dan staan wij u bij. Omdat wij vanuit onze expertise in staat zijn de juiste benadering voor elke rechtbank te kiezen, helpen we u het beste resultaat te bereiken.

Meer informatie over gerechtelijke incasso

Schuldbewaking

Uw klant kan op dit moment niet betalen, maar u heeft wel recht op uw geld. Er zelf achteraan blijven gaan kost u veel tijd en energie. Daarom nemen wij de vordering op in onze schuldbewaking. Het kan natuurlijk zijn dat uw klant vandaag niet kan betalen, maar volgend jaar wel. Wij houden de komende jaren in de gaten of er nieuwe informatie over uw klant beschikbaar komt. Is dat het geval, ondernemen we direct actie. Onze gerechtsdeurwaarders brengen uw klant jaarlijks een persoonlijk bezoek om te kijken hoe het ervoor staat. Dat geeft u meer rust en zekerheid van betaling.

Meer informatie over schuldbewaking aanvragen

Detachering

Het is druk bij uw bedrijf. Hierdoor blijft veel liggen, waaronder factureren. Misschien is een van uw medewerkers tijdelijk of voor langere periode niet beschikbaar, of kunt u gewoon wat professionele ondersteuning gebruiken bij uw debiteurenbeheer. Gelukkig kunt u een van onze ervaren medewerkers inzetten: ze zijn per direct inzetbaar. Dit kan zo flexibel als u nodig heeft: alleen op piekmomenten, fulltime gedurende langere periode en alles er tussenin.

Meer weten over detachering debiteurenbeheer

Losse Opdrachten

Moet er een ambtshandeling uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld het uitbrengen van een dagvaarding? Daar helpen we u graag, goed en snel bij. Onze mensen hebben veel kennis, ervaring en schakelen snel. Wist u dat onze deurwaarders zelfs printers in hun auto hebben om uw opdracht direct uit te voeren? U ontvangt na uw aanvraag direct een opdrachtbevestiging en wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden. Is de opdracht uitgevoerd? Dan sturen wij de opdracht zo snel mogelijk naar u terug.

Meer weten over detachering debiteurenbeheer

Bosveld Academy

Getrainde mensen. Dat leidt tot beter resultaat.

Lees meer.

Gentle calls

Het beste van twee werelden. U krijgt betaald en behoudt de relatie.

Lees meer.

Pre-incasso

Incasseren doe je zo. Met een laatste, vriendelijke betalingsherinnering.

Lees meer.

Incasso

Meer succes. Met een unieke gepersonaliseerde aanpak.
Lees meer.

Gerechtelijke Procedure

Zekerheid over wel of niet gaan naar de rechtbank. Snel beschikking over het verschuldigde bedrag. Door een correcte aanpak.

Lees meer.

Schuldbewaking

Alsnog betaald. Vanwege schuldbewaking.

Lees meer.

Detachering

Het is druk. Daarom bieden wij tijdelijke hulp.

Lees meer.

Losse Opdrachten

Zekerheid over een correcte uitvoering van de ambtshandeling.

Lees meer.

In 3 stappen naar sneller betaalde facturen

Bundel: Video's, Tips & Stappenplan

Wilt u meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat en een betere cashflow? Wij hebben concrete tips en nieuwe inzichten gebundeld in een stappenplan waarmee u in 3 stappen naar 20% meer betaalde facturen kan gaan. 

Laat ons u bellen voor een afspraak

Dank voor uw gegevens. U hoort snel van ons.