Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Schuldbewaking: niet betaald, maar niet vergeten.

Uw klant had lange tijd een factuur bij uw bedrijf openstaan. U stuurde een herinnering, nog een herinnering, een aanmaning, maar zonder resultaat. Na vele pogingen om uw geld terug te krijgen heeft u besloten om de gerechtelijke incassoprocedure in te gaan. Oftewel: op naar de rechtbank, want u heeft recht op uw geld. De rechter heeft de zaak nauwkeurig bekeken, en een oordeel uitgesproken. U bent door de rechtbank in het gelijk gesteld: uw klant moet het openstaande bedrag alsnog betalen. Plus eventuele extra juridische kosten. Maar er is een probleem… Uw klant kán op dit moment niet betalen. Alsnog heeft u wel recht op uw geld. Er zelf achteraan blijven gaan kost u veel tijd en energie, en bovendien weet u niet wanneer uw klant wél geld heeft om te betalen. In dat geval is schuldbewaking aan te raden. 

 

Hoe werkt schuldbewaking?

Om te zorgen dat u uw geld terugkrijgt, nemen wij de vordering op in onze schuldbewaking. Het kan natuurlijk zijn dat uw klant vandaag niet kan betalen, maar volgende maand of volgend jaar wel. Wij houden de komende jaren in de gaten of er nieuwe informatie over uw klant beschikbaar komt. Is dat het geval, ondernemen we direct actie. Voor een goede schuldbewaking maken we gebruik van verschillende betrouwbare bronnen. We houden bijvoorbeeld actief in de gaten of er iets verandert aan het inkomenspatroon of de adresgegevens van uw klant. Zie het als een bewakingssysteem die er voor zorgt dat u op de hoogte blijft van alle relevante informatie.


Hoe onze schuldbewaking daarnaast werkt? Onze gerechtsdeurwaarders brengen uw klant jaarlijks een persoonlijk bezoek om te kijken hoe het ervoor staat, en of er inmiddels al geld beschikbaar is om het openstaande bedrag te betalen. Is dat het geval, wordt het bedrag direct geïnd door onze gerechtsdeurwaarders. Dat geeft u meer rust en zekerheid van betaling.

 


Laat ons u bellen voor een afspraak.

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.