Maandag weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Bundel: Video's, Tips & Stappenplan

IN 3 STAPPEN NAAR 20% MEER BETAALDE FACTUREN

Sneller en meer openstaande facturen incasseren? Met onze tips en inzichten kunt u direct aan de slag! Vul onderstaande gegevens in en ontvang de bundel (video's, tips & stappenplan).

VIDEO: ZO GAAT DEZE BUNDEL U HELPEN!
(VIDEO'S, TIPS & STAPPENPLAN)

Uitermate interessant als u veel openstaande facturen heeft

Grote kans dat u regelmatig te maken heeft met openstaande facturen. Wanneer uw klant de factuur niet op tijd, of helemaal niet, betaalt, zit u met de gevolgen. U verstuurt een aanmaning voor de openstaande factuur en daarna nog één. Het voelt toch een beetje ongemakkelijk, want het is wel uw klant… En voor u het weet zoekt u op Google naar “klant betaalt factuur niet, wat moet ik doen?” en niet lang daarna naar “wanneer moet ik een deurwaarder inschakelen?”


Zo ver wilt u het liever niet laten komen – u ziet liever dat klanten de openstaande facturen gewoon vóór het verstrijken van de betaaltermijn betalen. Want wie voorkomt nou niet liever die hele gerechtsdeurwaarder-procedure? Laat staan de kosten én de uren werk die erbij komen kijken!

Hoe zorgt u dan wél dat die openstaande facturen vaker én sneller worden betaald?

Daar delen wij graag onze tips over. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met incasseren – en hebben meerdere technieken ontdekt die erg effectief zijn om die openstaande facturen sneller betaald te krijgen. En het mooie is: uw debiteurenbeheerders kunnen deze technieken zelf in de praktijk brengen en succes boeken!

DOWNLOAD "Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen"