Maandag weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Klantcase

Link Asset Services: Bosveld als Business Partner

“Bosveld heeft de privileges die onze werkzaamheden perfect aanvullen”

Betrokken, professioneel en verrassend. Dit zijn dé drie waarden die Link Asset Services kenmerken. Heeft iemand problemen met de terugbetaling van de hypotheek en/of restschuld? Dan is Link Asset Services de ondersteunende partij. Zij is er om de kredietrisico’s van haar klanten inzichtelijk en behapbaar te maken. Hierdoor worden niet alleen de klanten, maar ook de banken geholpen. Link Asset Services staat ervoor om samen met de klant tot een werkbare oplossing te komen. Toch zijn er situaties waarin de medewerkers van Link Asset Services niet kunnen handelen. Dat zijn de momenten waarop Bosveld helpt! 

Advies, kennis en samenwerking

Eveline Jansen, Manager restantschulden Link Asset Services: ”Bij ons staat het belang van de klanten voorop. We willen daarom altijd zelf de juiste oplossing vinden. Maar er zijn nu eenmaal bepaalde handelingen die wij niet mogen en Bosveld wel. Het is erg prettig dat wij dergelijke cases naar hen kunnen doorschuiven.”

Jeroen van de Haar, Manager klantrelaties en mede-eigenaar Bosveld: “Wij hebben uiteenlopende opdrachtgevers met verschillende vragen. Omdat wij naast incassobureau ook gerechtsdeurwaarder zijn, hebben wij alle mogelijkheden en privileges om aan elke hulpvraag van onze klanten te voldoen. Voor Link Asset Services pakken we de hele case op en zorgen wij ervoor dat zij hier geen omkijken meer naar heeft. Natuurlijk heeft het onze voorkeur om samen met de klanten van Link Asset Services tot een oplossing te komen, maar dat lukt niet altijd. In die gevallen hebben wij als deurwaarder bijvoorbeeld de mogelijkheid om beslag op het inkomen te leggen.”

“Het contact met Bosveld is attent en ontzettend collegiaal”

Eveline:” Het prettige van samenwerken met Bosveld is het collegiale contact. Wij krijgen maandelijks een rapportage met alle updates omtrent cases. Daarnaast is het contact heel laagdrempelig, mijn collega’s en de medewerkers van Bosveld hebben veel en vaak telefonisch contact. Bosveld investeert hier ook echt in! Leuk om te vertellen; Bosveld heeft een meet and greet georganiseerd. Op die manier konden we elkaar allemaal leren kennen.”

“Bosveld deelt kennis middels prettige trainingen” 

Eveline: “Naast partner is Bosveld er ook om kennis te delen. Wij hebben twee trainingen gevolgd:

  • Basiskennis deurwaarderspraktijk 
  • Succesvol persoonsgericht incasseren

Jeroen: “Tijdens gesprekken met onze klanten kwamen we erachter dat voor veel bedrijven het opleiden van eigen mensen een uitdaging kan zijn. Daarnaast hebben veel bedrijven verschillende vestigingen, met verschillende culturen. Eén werkwijze met een overkoepelende uitstraling realiseren kan dan moeilijk zijn. In die behoefte aan kennis en informatie willen wij graag voorzien! Daarom hebben we verschillende trainingen ontwikkeld waarmee wij onze klanten verder helpen.”

Ook meer kennis en inzichten verkrijgen?
Bekijk onze training Succesvol Persoonsgericht Incasseren » 

Eveline: “Ik was zelf aanwezig bij de training ‘Succesvol en persoonsgericht incasseren’. Dit ging niet alleen om kennis, maar gaf ons ook inzichten. Wat voor type ben je zelf, hoe is de teamsamenstelling, welke invloeden heeft dit op onze werkzaamheden? Interessante inzichten waar wij tot op de dag van vandaag veel aan hebben!”