Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bedankt voor uw bericht!

Bedankt voor uw bericht! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kunt u niet wachten? Neem dan contact op via trainingen_at_bosveld.nl of 088-2678311.


Hopelijk zien wij u snel tijdens een van onze trainingen! 

Lees ook

01.10.20Coronavirus

Hoe gaat Bosveld om met het Coronavirus?

Bosveld pas haar werkzaamheden aan in verband met de door de overheid ingestelde maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus. Lees hier de huidige maatregelen
04.12.19Artikel

Bosveld nogmaals gecertificeerd als Great Place to Work!

Bosveld is voor het tweede jaar op rij gecertificeerd als Great Place to Work! Dit houdt in dat wij voldoen aan hoge eisen voor goed werkgeverschap.
18.10.19Blog

Lancering Online Platform Schuldenwijzer

In een overzicht alle actuele informatie vinden over je schulden. Dat kan vanaf nu via het nieuwe platform Schuldenwijzer. Burgers met schulden kunnen daardoor beter beschermd en geholpen worden.
27.05.19Blog

KBvG waarschuwt voor oplichters

De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) waarschuwt burgers voor nepberichten (via e-mail, sms en WhatsApp) van oplichters die zich voordoen als gerechtsdeurwaarder
15.04.19Blog

De persoonlijke benadering aan de deur!

“De magische zin? Hoe kunnen we dit samen oplossen… Het is voor niemand prettig om een deurwaarder aan de deur te krijgen. De vraag is, hoe benader je mensen? Dat maakt hét verschil waarmee je concreet tot een oplossing komt.”
08.03.19Blog

Realiseer een snellere cashflow met inzicht in persoonlijkheidsstijlen

Wilt facturen sneller betaald te krijgen met de juiste gesprekstechniek? Bosveld leert u alles over de stappen die u kan zetten.
19.02.19Case

Link Asset Services: Bosveld als Business Partner

Link Asset Services staat ervoor om samen met de klant tot een werkbare oplossing te komen. Toch zijn er situaties waarin de medewerkers van Link Asset Services niet kunnen handelen. Dat zijn de momenten waarop Bosveld helpt!
08.02.19Blog

De 5 tips waarmee incasso geen negatief effect heeft op uw klantrelatie

Zo snel mogelijk factureren versus het klantcontact goed houden… het is een tweestrijd waar veel bedrijven tegenaan lopen. Snel incasseren en toch de klantrelatie goed houden? Dat realiseert u met deze 5 tips!
19.12.18Blog

In 3 stappen naar 20% meer betaalde facturen

Eigen vermogen is belangrijk om groei te kunnen realiseren. Het werkt frustrerend als de ondernemer hier niet bij kan doordat het geld nog ‘ergens zweeft’. Bij debiteuren die niet betalen bijvoorbeeld. Om ervoor te zorgen dat uw facturen sneller worden betaald, hebben wij 3 stappen opgesteld.
05.09.17Artikel

Behaal een hogere incassoscore met persoonlijk contact

U bent zakelijk continu bezig met geld. Hoeveel geld is er in kas? Hoeveel openstaande facturen zijn er? Uw doel: een gezonde cashflow. Lang openstaande facturen kunt u daar absoluut niet bij gebruiken. Omdat wij graag verder helpen, geven wij u tips voor een hoger incassoresultaat.
24.07.17Artikel

Verlaag debiteurenrisico door in te spelen op persoonlijkheidsstijlen

Gebruik deze tips om het debiteurenrisico van uw bedrijf te verlagen. Bij een goede implementatie kunt u het debiteurenrisico met 12,8% verlagen. Best interessant, toch?
20.06.17Nieuws

Vrouwen hebben een betere grip op het vakantiebudget dan mannen

Bijna alle Nederlandse vakantiegangers geven tijdens hun vakantie weleens meer uit dan gepland. Niet geheel onverwacht zijn het vooral de vrouwen die het budget bepalen en bewaken.