Bosveld voor accountants

Bosveld is al ruim 35 jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Het is ons doel om het incassotraject van onze klanten zo snel en efficiënt mogelijk te volbrengen. Dat kan alleen als we naast elkaar aan tafel zitten en niet tegenover elkaar. Onze aanpak stemmen we volledig af op de wensen, doelstellingen en ambities van onze klanten. Waardoor ook de klanten van onze klanten beter en sneller geholpen worden. Organisaties kunnen bij Bosveld terecht voor onder andere, trainingen debiteurenbeheer, juridische dienstverlening, debiteurenbeheer, incasso en gerechtelijke executie.

Support aan Novak leden

Speciaal voor alle Novak leden biedt Bosveld exclusieve aanbiedingen. Wij helpen u graag verder op weg met een goede controle van uw debiteurenbeheer. Wanneer u gebruik wilt maken van onze aanbiedingen, meer informatie wilt ontvangen of met ons wilt sparren over uw eigen debiteurenbeheer,  neemt u dan contact met ons op via novak_at_bosveld.nl of met Jeroen van de Haar (directeur) via jvdhaar_at_bosveld.nl of bel hem via 06-10266538.

No cure no pay 

Wij bieden u minnelijke incasso op basis van no cure no pay. Dat betekent dat wij geen kosten in rekening brengen bij geen resultaat.


Korting 

Korting op trainingen 
U ontvangt 20% korting op alle Bosveld Academy trainingen. Onder andere trainingen: debiteurenbeheer, telefonisch incasseren, persoonsgericht incasseren (door het toepassen DISC-methodiek en motiverende gesprekstechnieken).


Korting op juridisch advies 
Ontvang juridische bijstand tegen een gereduceerd uurtarief van € 110,00 in plaats van €129,00.

Kosteloos advies en tips 

Heeft u vragen of twijfels over uw eigen debiteurenbeheer? Wij geven u kosteloos  advies en tips over uw incassoproces en debiteurenportefeuille.

Webinar: Risicomanagement in debiteurenbeheer

Wij merken dat debiteurenbeheer tijdens de coronacrisis een belangrijk aandachtspunt is en willen u daar samen met Novak bij helpen! Tijdens dit webinar, speciaal voor de MKB-accountant, geven we tools waarmee u het betalingsgedrag en risico’s van uw klant in tijden van crisis kunt herkennen en voorspellen.  Zodat u uw facturen sneller betaald krijgt en uw klanten tevreden houdt. 


Meld u aan voor het webinar op donderdag 24 september van 10:30 tot 11:15 uur.Blog: Betaald krijgen én de klantrelatie goedhouden

Er is geen ondernemer die de gevolgen van de coronacrisis niet merkt. Met een enkeling gaat het nu juist beter, maar de meeste hebben of krijgen het lastig. Het wordt een risico zodra uw klant u niet meer betaalt voor het werk dat u wel heeft verricht. Ondanks dat u begrip heeft voor de situatie, kan zo het probleem van uw klant ook gevolgen hebben voor u. Dat wilt u voorkomen. Maar hoe kunt u betaald krijgen en uw klantrelatie goedhouden?

Blog: Risicomanagement van uw debiteurenbeheer: juist nu!

Crisis of geen crisis het is altijd van cruciaal belang om proactief debiteurenbeheer toe te passen. Wij geven u 5 tips waarmee u proactief te werk kunt gaan. Schroom niet om bij vragen of zorgen gebruik te maken van onze expertise.