Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Incassobureau Bosveld - Meer succes met een gepersonaliseerde aanpak

Het kan voorkomen dat uw klant te laat betaalt. Om uw geld op uw klant te verhalen kan u een gerechtelijke incassoprocedure in gang zetten via de rechter. Echter, dit brengt vaak hoge kosten met zich mee en kan de relatie met uw klant beschadigen. Om ervoor te zorgen dat u deze stap niet hoeft te nemen, kunt u het incasso proces uitbesteden aan incassobureau Bosveld. Hiermee voorkomt u hoge juridische kosten en houdt u de relatie met uw klant zo goed mogelijk.


Passende aanpak voor elke klant

Elke klant is verschillend. Daarom passen wij onze aanpak aan op basis van uw niet-betalende klant. Vooraf voorspellen wij op basis van data en onze ruime ervaring hoe het incassoproces zal verlopen en passen onze tactiek daarop aan. Door middel van veelvuldig persoonlijk contact via telefoon, brief, e-mail, SMS en spraakberichten zorgen wij ervoor dat er snel concrete betaalafspraken tot stand komen. Hierdoor voorkomt u een juridische procedure en daarmee hoge kosten voor u en uw klant.


Beschik snel weer over uw eigen geld dankzij Incassobureau Bosveld

Bij Incassobureau Bosveld zorgen wij dat u weer beschikking heeft over uw eigen geld. Onze professionals hebben over de jaren veel verschillende zaken behandeld en ervaring opgedaan. Een deel van deze ervaring en kennis hebben wij speciaal voor u gebundeld in een overzichtelijk handboek: “Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen”. Download deze nu gratis en maak gebruik van de concrete tips en nieuwe inzichten om sneller openstaande facturen te incasseren! 

Bekijk nu onze diensten of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

LAAT ONS U BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.