Direct betalen
Prestatie, Expertise, Plezier & Persoonlijk

Sneller en meer openstaande facturen incasseren?

Wilt u meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat, een betere cashflow? Download dan de whitepaper “Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen”, waarin we onze expertise en ervaring speciaal delen om uw bedrijf vooruit te helpen. Met concrete tips en nieuwe inzichten waar u direct mee aan de slag kunt.Deze download is uitermate interessant als u veel openstaande facturen heeft

Een grote kans dat u regelmatig te maken heeft met openstaande facturen. Wanneer uw klant de factuur niet op tijd of helemaal niet betaalt, zit u met de gevolgen. U verstuurt een aanmaning voor de openstaande factuur, en daarna nog één. Het voelt toch een beetje ongemakkelijk, want het is wel uw klant… En voor u het weet zoekt u op Google naar “klant betaalt factuur niet, wat moet ik doen?” en niet lang daarna naar “wanneer moet ik een deurwaarder inschakelen?”.  


Zo ver wilt u het natuurlijk liever niet laten komen – u ziet liever dat klanten de openstaande facturen gewoon vóór het verstrijken van de betaaltermijn betalen. Want wie voorkomt nou niet liever die hele gerechtsdeurwaarder-procedure? Laat staan de kosten én de uren werk die erbij komen kijken.  

Maar hoe zorgt u dan wél dat die openstaande facturen vaker én sneller worden betaald?

Daar delen we graag tips over. Wij, van Bosveld, hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring met incasseren – en hebben meerdere technieken ontdekt die erg effectief zijn om die openstaande facturen sneller betaald te krijgen. En het mooie is: uw debiteurenbeheerders kunnen deze technieken zelf in de praktijk brengen en succes boeken.


Dus, wilt u van die lang openstaande facturen af? Download hieronder gratis de whitepaper “Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen”.


Veel leesplezier én hoger incassoresultaat toegewenst.