Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Incasso cursus - Leren incasseren met een persoonsgerichte aanpak

Wilt u leren om uw facturen snel betaald te krijgen, zonder hiermee de relatie met de klant te schaden? Persoonsgericht incasseren is voor u de oplossing. Met onze incasso cursus leert u zelf succesvol te incasseren, om zo binnen korte tijd meer betalingen van uw klanten te realiseren. Benieuwd hoe? Lees meer informatie over onze incasso cursus op: ‘Succesvol Persoonsgericht Incasseren’.


Betaalt uw klant te laat?

U wilt uw facturen natuurlijk zo snel mogelijk betaald krijgen. Wachten of moeten aankloppen voor een betaling is ongewenst. Maar in de praktijk is dit toch vaak een probleem, omdat u uw goede relatie met de klant niet wilt schaden. Met onze incasso cursus leert u hoe u op een persoonlijke manier een succesvolle incasso kunt realiseren, waarbij de relatie met de klant intact blijft.


Leer zelf succesvol incasseren met de incasso cursus

Met behulp van de incasso cursus van Bosveld leert u succesvol te incasseren dankzij onze unieke aanpak. Onze incasso cursus leert u om te incasseren op een doelgerichte en persoonlijke manier, waar u direct zelf mee aan de slag kunt.

Wij bieden naast individuele cursussen ook cursussen aan voor het hele team. Meer weten over onze cursussen? Bekijk het programma of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.