Ik heb een herinnering of aanmaning ontvangen

Een herinnering/aanmaning is herinnering aan een bedrag dat u nog niet heeft betaald. Dit bedrag had vóór een gestelde datum betaald moeten zijn. Het kan zijn dat u moet betalen voor een herinnering/aanmaning. Deze kosten gelden vanaf de dag dat u de herinnering/aanmaning ontvangt.


Wat kan ik doen?

Het is het beste om na het ontvangen van een herinnering/aanmaning direct te betalen. Zo voorkomt u een dure procedure bij de rechtbank.

U kunt het bedrag ook via de bank naar ons overmaken. Het bankrekeningnummer is Rabobank IBAN nr. NL07RABO0162446217 op naam van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort.

Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.


Kan ik na het ontvangen van deze herinnering later betalen of een betalingsafspraak maken?

Kunt u het hele bedrag echt niet in één keer betalen? Maak dan een betalingsafspraak met ons.

Om een betalingsafspraak te kunnen maken, vragen we u ons te vertellen over uw financiële toestand. Verzamel daarom stukken zoals een kopie van uw inkomensspecificaties en bankafschriften voordat u de betalingsafspraak aanvraagt. Zonder deze stukken kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Als u de betalingsafspraak niet nakomt, vervalt deze en kunt u geen nieuwe betalingsafspraak maken. Kunt u uw betalingsafspraak onverwacht niet nakomen? Laat ons dat weten en bel ons dan zo snel mogelijk op 033 - 47 00 000.