Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Ik heb een herinnering of aanmaning ontvangen

U ontvangt een herinnering/aanmaning als een herinnering aan een bedrag dat u nog niet heeft betaald. Dit bedrag had vóór een gestelde datum betaald moeten zijn. Het kan zijn dat u moet betalen voor een herinnering/aanmaning. Deze kosten gelden vanaf de dag dat u de herinnering/aanmaning ontvangt.


Wat kan ik doen?

Het is het beste om na het ontvangen van een herinnering/aanmaning alsnog direct te betalen. Zo voorkomt u een dure procedure bij de rechtbank. 

U kunt het bedrag direct veilig en snel overmaken via uw eigenbank met IDEAL.
Het bedrag kunt u ook via de bank naar ons overmaken. Ons bankrekeningnummer is Rabobank IBAN nr. NL07RABO0162446217 op naam van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort. Vermeld in de omschrijving altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.


Kan ik na het ontvangen van deze herinnering later betalen of een betalingsafspraak maken?

Kunt u het hele bedrag niet in een keer betalen? Dan kunt u een verzoek doen voor een betalingsregeling. Om een betalingsafspraak te kunnen maken vragen wij u om informatie om de aanvraag te kunnen beoordelen.

Kunt u uw gemaakte betalingsafspraak niet nakomen? Bel ons dan zo snel mogelijk op 033 - 47 00 000 om samen naar een oplossing te zoeken. Als u niet op tijd contact opneemt en de betalingsafspraak niet nakomt, vervalt deze en kunt u geen nieuwe betalingsafspraak maken.