Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Facturatie uitbesteden?

Uw bedrijf doet het goed. Er komen veel mooie opdrachten en bestellingen binnen, en er worden dus ook veel facturen verstuurd. U heeft het vast al gemerkt: er gaat steeds meer tijd zitten in administratief werk. Het controleren en verwerken van facturen, het inboeken van facturen, betalingsherinneringen versturen wanneer een klant niet op tijd betaalt et cetera. Dat is zonde, want zo houden u en uw medewerkers minder tijd over voor het werk waar de échte passie bij ligt. Dat kan efficiënter én beter. Denk aan bijvoorbeeld aan uw facturatie uitbesteden.

En daarnaast houden de grote hoeveelheid administratieve werkzaamheden de groei van het bedrijf tegen. Hartstikke zonde. Des te meer tijd er wordt besteed aan verplichte administratieve werkzaamheden zoals facturatie, des te minder tijd er over is voor nieuwe business, ontwikkeling en groei. Wilt u groeien met uw bedrijf? Begin dan met het uitbesteden van uw facturatie.

 

Voordelen van uw facturatie uitbesteden

Heeft u wel eens overwogen om uw facturatie uit te besteden? Wanneer u zich herkent in bovenstaande tekst, is dit een goede stap voor uw bedrijf. U bespaart namelijk tijd en dus geld door uw facturatie uit te besteden. En wanneer u uw facturatie uitbesteedt, bent u er zeker van dat uw facturatie zo (kosten)efficiënt mogelijk verloopt – wij van Bosveld zijn immers expert op dit gebied. We hebben namelijk al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied.

Ontzorg uzelf door het opstellen, beheren en versturen van facturen, herinneringen en aanmaningen aan ons over te laten. Ook zorgen wij voor de opvolging van de factuur. Dit is een van onze kerndisciplines, daarom is uitbesteden efficiënt en staat uw cashmanagement altijd centraal. Daarnaast is sneller betaald krijgen van facturen ook goed voor uw cashflow. Zo houdt u meer tijd en geld over voor uw core business.

Wilt u liever zelf incasseren? Wij hebben enkele tips gebundeld in een stappenplan waarmee u in 3 stappen naar 20% meer betaalde facturen kan gaan. Download hier het stappenplan