Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Cursus incasso - Leer Succesvol & Persoonsgericht Incasseren

Wilt u uw facturen zo snel mogelijk betaald krijgen, zonder dat dit de relatie met de klant schaadt? De oplossing is simpel, kies voor een persoonsgerichte benadering. Met onze training leert u succesvol incasseren, om zo binnen 6 maanden 13% meer betalingen en betalingsregelingen te realiseren.


Uw klant betaalt niet op tijd?

Het doel van een crediteur is in de basis simpel: facturen zo snel mogelijk betaald krijgen. De uitvoering daarvan is helaas minder makkelijk. Het is vaak lastig om uw facturen snel betaald te krijgen zonder hierbij de relatie met de klant te schaden. De oplossing? Een persoonsgerichte aanpak. Hiermee kunt u snel incasseren en blijft de relatie met de klant ongeschonden.


Bekijk onze cursus Incasseren

Bij Bosveld helpen wij u graag verder om zelf succesvol persoonsgericht te incasseren. De training ‘Succesvol Persoonsgericht Incasseren’ geeft inzicht in de bestaande persoonlijkheidsstijlen en het professionele karakter van medewerkers. U krijgt handvatten waarmee u doelgericht en direct aan de slag kan!

Wij bieden persoonlijke cursussen aan, maar ook cursussen voor uw hele team. Benieuwd naar onze cursussen? Download het programma online of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.