Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bosveld Incasso - Voor een efficiënt incassoproces

Bij Bosveld incasso zorgen wij dat u weer beschikking heeft over uw eigen geld. Wij weten namelijk dat uw organisatie het beste groeit met uw eigen kapitaal. Tijdens de 30 jaar dat wij actief zijn als incassobureau, hebben wij gemerkt dat een persoonlijke benadering het beste werkt om sneller uw geld te incasseren. Na het inschakelen van Bosveld incasso beschikt u weer over uw eigen geld om uw ambities te realiseren.


Werkwijze van Bosveld Incasso

Wij willen ervoor zorgen dat het incassoproces zo soepel mogelijk verloopt. Daarom starten wij onze samenwerking met een strategiesessie, waarbij we ons in uw situatie verplaatsen en samen de beste manier bepalen om u te helpen. Wij denken op strategisch niveau met u mee en gaan na wat er nou echt belangrijk voor u is. Pas als uw doelstellingen gerealiseerd zijn, zijn wij tevreden.


Bosveld incasso helpt u verder

Om u verder te helpen op het gebied van incasso hebben wij een whitepaper voor u geschreven: “Stappenplan: sneller incasseren door een persoonlijke aanpak”. In dit stappenplan staat beschreven hoe u om kan gaan met de verschillende persoonlijkheidsstijlen van uw klanten en hoe u deze kennis kan benutten om sneller te incasseren. Download gratis de whitepaper of neem contact op met Bosveld incasso voor advies op maat.

LAAT ONS U BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.