Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders - Succesvoller incasseren door unieke aanpak

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft in de afgelopen 30 jaar veel kennis opgedaan over alle facetten van incasso en aanverwante zaken. Wij hebben daardoor een unieke aanpak ontwikkeld, waarbij persoonlijk contact met uw klant centraal staat. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat onze klanten 12,7% meer succes boeken bij het incasseren!


Wacht niet langer met innen, besteed uw incasso uit

We maken het liever niet moeilijker dan het is en zorgen dan ook dat het incassoproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Wij snappen dat u enerzijds uw klantrelatie niet wilt beschadigen, maar anderzijds graag weer beschikking heeft tot het geld waar u recht op heeft. Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders heeft daarom een unieke aanpak ontwikkeld, waardoor onze klanten eerder hun geld ontvangen. Deze aanpak hebben wij voor u uitgewerkt in een overzichtelijke whitepaper: “Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen”. Download deze nu gratis en maak gebruik van de concrete tips en nieuwe inzichten om sneller openstaande facturen te incasseren!


Waarom kiezen voor Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders?

Dat is een goede vraag. We hebben een aantal kenmerken voor u opgesomd, die inzicht geven in onze voordelen en sterke eigenschappen:

  • Kennis en expertise;
  • Behoud van uw imago;
  • Snel inzicht in uw situatie;
  • Persoonlijk en betrouwbaar;
  • Gespecialiseerde medewerkers.
  • Snellere incasso door unieke aanpak;

Bent u overtuigd en wilt u uw incassotrajecten uitbesteden aan Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in.


LAAT ONS U BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.