Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bosveld gerechtsdeurwaarders - Krijg weer beschikking over uw geld

Bosveld gerechtsdeurwaarders zorgt ervoor dat u de juiste stappen zet wanneer uw klant tijdens de incassoperiode niet betaald. Juridische stappen leiden er namelijk toe dat de kosten voor alle betrokken partijen toenemen, daarom wilt u zeker weten dat u de juiste overweging maakt. Bosveld gerechtsdeurwaarders helpt u tijdens dit proces het beste resultaat te bereiken.


De aanpak van Bosveld gerechtsdeurwaarders

Om u het best van dienst te kunnen zijn gaat u als eerst met onze juristen in overleg. Hierbij wordt er beoordeeld of het mogelijk is om uw klant te dagvaarden. Vervolgens achterhalen wij via het Beslagregister of uw klant in staat is om te betalen. Indien dit niet het geval is, zijn er wellicht betere alternatieven dan naar de rechtbank stappen.  


De rechtbank heeft u in het gelijk gesteld, en dan?

De Bosveld gerechtsdeurwaarders pakken in dit geval de zaak op en voeren het vonnis uit, zodat u zo snel mogelijk weer beschikking heeft over uw geld. Na de uitspraak van het vonnis zoeken wij veelvuldig persoonlijk contact met uw klant, waarbij per contactmoment geprobeerd wordt een betaling of betalingsregeling te krijgen. Hierbij maken we het uw klant zo makkelijk mogelijk, door gebruik te maken van een mobiel pinapparaat en iDeal-betaallinks. Kan uw klant niet betalen? Dan blijft deze toch bij ons op de radar doordat we deze opnemen in onze schuldbewaking.Bekijk nu onze diensten of neem direct contact met ons op voor meer informatie.


LAAT ONS U BELLEN VOOR EEN AFSPRAAK

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.