Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Wilt u zelf incasseren?

Zelf incasseren heeft vele voordelen voor u. Zo is het aanzienlijk goedkoper dan een incassobureau in de arm nemen, vooral wanneer uw bedrijf geen debiteurenbeheerders in dienst heeft. Om u te helpen bij zelf incasseren, bieden wij de dienst IQasso aan. Dit is een platform waar u zelf incasseert. Met onze dienst IQasso heeft u zelf volledige controle over het incasso-proces. Met name wanneer u graag zelf persoonlijk contact heeft met uw klant, is zelf incasseren geschikt voor uw bedrijf. U houdt namelijk zelf de regie in handen en bepaalt zelf wanneer u een herinnering verstuurt, wanneer de eerste en tweede aanmaning volgen en wanneer u tot verdere stappen overgaat. Dit draagt bij aan een goede klantrelatie, er wordt namelijk niets verstuurd zonder dat u ervan op de hoogte bent. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties, en tegelijkertijd houdt u het overzicht.

 

Voordelen van zelf incasseren via IQasso

Een ander voordeel van zelf incasseren via IQasso: stuurt u vanuit IQasso een brief naar een niet-betalende klant? Het Bosveld-logo in de bovenhoek geeft uw klant misschien net het zetje dat nodig is om sneller tot betaling over te gaan. 

Wat kunt u allemaal doen wanneer u zelf gaat incasseren via het IQasso platform? Hier regelt u uw klantbeheer, debiteurenbeheer en vorderingen makkelijk online. Oftewel: alles wat nodig is om zelf te incasseren. En het gebruiken van IQasso heeft nog een voordeel: de betalingen van uw klant komen direct op uw rekening, wat uw cashflow ten goede komt. Dat is nog eens handig.

Wat ook goed is om te weten: IQasso is een online tool, dus een koppeling met uw eigen IT-systeem is niet nodig. U kunt direct aan de slag. Dat betekent dus dat u ook niet vast zit aan 1 computer: u bent locatieonafhankelijk.Ik wil zelf incasseren met IQasso

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.

DOWNLOAD "STAPPENPLAN: IN 3 STAPPEN NAAR SNELLER BETAALDE FACTUREN"

Wilt u naast zelf incasseren ook meer en sneller openstaande facturen incasseren, een hoger incassoresultaat, een betere cashflow? Download dan de whitepaper “Stappenplan: in 3 stappen naar sneller betaalde facturen”, waarin we onze expertise en ervaring speciaal delen om uw bedrijf vooruit te helpen. Met concrete tips en nieuwe inzichten waar u direct mee aan de slag kunt.