Meld je gratis aan voor het webinar

Webinar speciaal voor accountants

Als accountant bevind je je voortdurend in een spanningsveld. Als gerechtsdeurwaarder begrijpen wij deze positie. Aan de ene kant ben je afhankelijk van jouw klant, en aan de andere kant heb je een wettelijke onafhankelijke positie. Je neemt als beroepsprofessional besluiten en hebt bepaalde overtuigingen of eerdere ervaringen die het incasseren van jouw facturen lastig kunnen maken.

Krijg zelf facturen sneller betaald

Wij merken dat debiteurenbeheer tijdens de coronacrisis een belangrijk aandachtspunt is en willen je daarbij helpen! Tijdens ons webinar, speciaal voor de MKB-accountant, geven we je tools waarmee je het betalingsgedrag en risico’s van jouw klant in tijden van crisis kunt herkennen en voorspellen. Zodat jij jouw facturen sneller betaald krijgt en je je klanten tevreden houdt.

Volg ons live webinar

Volg kosteloos het webinar: Risicomanagement in debiteurenbeheer speciaal voor Accountants op donderdag 30 juli van 10:30 tot 11:15 uur. Meld je aan via de onderstaande button. 


Meld je gratis aan voor het webinar


Inhoud webinar

Tijdens het webinar laten wij onder andere zien hoe wij andere bedrijven al geholpen hebben om hun eigen debiteurenbeheer onder controle te houden en we geven je bruikbare handvatten: 

  • hoe je de financiële risico’s per branche leert herkennen waardoor je jouw debiteurensaldo snel omlaag brengt;
  • hoe je met bepaalde gesprekstechnieken betalingsafspraken concreet maakt en de kans op nakoming aanzienlijk vergroot;
  • hoe je kunt inspelen op de gedragsstijlen van jouw debiteur door jouw eigen gedrag en communicatiestijl te herkennen.


Kijk je mee?

We zien je graag virtueel tijdens het webinar! Heb je vooraf een vraag? Stuur een mail naar: marketing_at_bosveld.nl