Direct betalen

Vacature Medewerker Financiële Administratie 

Ben jij onze nieuwe financiële topper?

Staan prestatie en plezier, net als bij ons, bovenaan jouw prioriteitenlijst? Word jij blij van cijfers en heb je analytisch vermogen? Ben jij een aanpakker en zoek jij altijd naar verbeteringen? Werk je graag met enthousiaste collega’s die altijd willen winnen? Als je alle vragen met een ja beantwoordt, lees dan vooral verder:

Je werkt mee op de afdeling financiële administratie waar zowel op dossierniveau als op organisatie niveau mutaties worden geboekt, geanalyseerd en gecontroleerd. Je zorgt voor een juiste en tijdige uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden samen met je collega’s. Je bent een vraagbaak voor de organisatie en voor klanten. 

De werkzaamheden van de afdeling zijn precies afgestemd op de doelstellingen van Bosveld, zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt. Je doet er samen met het team alles aan om Bosveld nóg sneller te laten groeien.


Als nieuwe Medewerker Financiële Administratie wil ik...

 

Weten dat alle boekingen juist en volledig zijn. Ik voer analyses en controles uit en geef feedback aan collega’s als ik vermoed dat iets beter of anders kan. Ik wikkel dossiers af en beheer de tussenrekeningen. Ik ga enthousiast aan de slag met verzoeken van incassoafdelingen en klanten. Samen met collega’s denk ik mee in projecten voor zowel team Finance als voor heel Bosveld.

Is dit wat je wil? Lees dan verder of solliciteer direct: solliciteren_at_bosveld.nl

Het is voor deze vacature Medewerker Financiele Administratie belangrijk dat je...

 

Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders is al 30 jaar actief als incasso- en gerec 

Enthousiast bent, cijfermatig inzicht hebt, accuraat kan werken, vaardig bent in Excel en ERP pakketten en zin hebt om samen te groeien. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt planmatig. Daarnaast houd je echt van je vak, daarom ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Daar krijg je energie van. Je hebt een (recente) afgeronde opleiding HBO (BE/CE of AC). We nodigen zowel ervaren kandidaten als young professionals uit om te reageren. 

Je bent een doorzetter. Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en legt verbanden tussen gegevens. Je beziet situaties vanuit verschillende invalshoeken en trekt juiste en realistische conclusies. Je zorgt voor een geordende en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden en combineert dit met een serieus staaltje winnaarsmentaliteit.

Herken jij jezelf in deze vacature? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een uitdagende functie als Medewerker Financiele Administratie (36-40 uur per week) in een succesvol team binnen een snelle, gedreven, dynamische en energieke organisatie. Bij ons staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Presetatie (PEP) centraal te stellen. 


Dat klinkt goed. Maar ... Bosveld?

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan onder andere uit financiële partijen, woningbouwcoöperaties en nutsbedrijven. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: advies en uitvoering van cashmanagement maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.


Wil jij deze baan?

Dan horen we graag van jou. Hoe? Reageer snel op deze vacature Medewerker Financiële Administratie door je sollicitatie te sturen bestaande uit een originele motivatie en jouw up-to-date CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl ter attentie van Joyce Eggenkamp. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 033-4700000.