Direct betalen

Vacature Data-Analist in Amersfoort

Ben jij onze nieuwe Data-Analist? 

Staan prestatie en plezier net als bij ons bovenaan jouw prioriteitenlijst? Denk je bij Python niet meteen aan de slang, en is “R" niet alleen de 18e letter van het alfabet? Is data bij jou niet gelijk aan informatie?

Lijkt het je gaaf nieuwe inzichten en relaties te ontdekken in een grote bak met data? En wil je dat doen bij een bedrijf waar je elke dag het beste uit jezelf haalt? Waar veel ruimte is voor eigen inbreng? En waar je je collega’s helpt om ook het beste uit henzelf te halen? Als je deze vragen met ja beantwoordt, lees dan vooral verder en kijk of jij jezelf in deze vacature herkent.


Ik wil als Data-Analist…

- De verschillende ruwe data verwerken tot hapklare informatie.
- Deze informatie gebruiken om de interne processen en afspraken te monitoren.
- Onze opdrachtgevers voorzien in hun behoefte van informatie.
- Met behulp van, zowel in- als extern, data en informatie verzamelen en analyseren om toekomstige modellen toe te passen.  

Is dit wat je wil? Lees vooral verder. Of solliciteer direct: solliciteren_at_bosveld.nl.

Deze vacature Data-Analist past bij mij, want ik ben…

Een echte doorzetter, ook als de druk hoger oploopt en veranderende omstandigheden een andere aanpak vragen dan ik ben gewend. Wanneer ik een doel hebt, bedenk ik zelf allerlei manieren om dat te bereiken. Krijg ik het voor elkaar? Daar krijg ik pas echt energie van! Verder ben ik communicatief vaardig, gefocust op resultaat en ambitieus. Ik houd ervan om mensen op te zoeken en zichtbaar te zijn binnen een bedrijf. Daarnaast heb ik HBO-werk- en denkniveau en kennis van SQL, MS SQL Report builder, PowerPivot en/of PowerBI

Ervaring met R, Python of andere statistische programmeersoftware is een pré. Ook ervaring met deurwaardersprocessen en -applicaties zijn een pré. Verder vind je ICT-vastlegging belangrijk: wel zo handig als je iets terug probeert te vinden of een probleem probeert op te lossen. Je aanpak is dynamisch en proactief, je gaat altijd op zoek naar de oplossing. Ook houd je van een uitdaging, want pionieren draagt bij aan het vinden van goede oplossingen.


Herken jij jezelf in deze vacature Data-Analist? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een uitdagende functie als Data-Analist (40 uur per week) bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Dat maakt dat je een succesvol team krijgt om mee samen te werken.


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld?


Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: ‘advies en uitvoering van cashmanagement’ maakt ons strategisch businesspartner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant. 


Wil jij deze baan als Data-Analist?

Dan horen we graag van jou. Hoe? Stuur je sollicitatie bestaande uit een originele motivatie en jouw up-to-date CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl ter attentie van Seda Polat. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 033-4700000. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature begrijpen we, maar stellen we niet op prijs.