Morgen weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk
Met trots berichten wij u dat Bosveld Gerechtsdeurwaarders & Incasso’s recent Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders B.V. uit Beverwijk heeft overgenomen.


Wat verandert er voor u?
Voor u verandert er niets. Snijder zal als zelfstandig opererend kantoor deel uitmaken van de Bosveld Groep. Zij blijft naar buiten treden onder dezelfde naam met dezelfde vertrouwde medewerkers en vaste aanspreekpunten. Beide bedrijven blijven afzonderlijk opereren. Wij verwelkomen alle nieuwe collega’s & opdrachtgevers. Samen op naar de volgende mijlpaal!

 

Leonie Snijder:
“Snijder staat als een huis. Ik ben trots op de inzet, competenties en harde werk van al mijn collega’s.
We doen het goed en willen groeien. Het is tijd voor een nieuwe stap voor Snijder en voor mijzelf. Ik ga ruimte maken voor de verdere ontwikkeling. In de huidige markt heb je schaalgrootte nodig om voorop te kunnen blijven lopen. We bundelen onze krachten en gaan gezamenlijke uitdagingen aan. Snijder is in goede handen bij Bosveld.”Ben van Zanten, Algemeen directeur Bosveld:
“Wij groeien al jaren tegen de krimpende markt in. Wat is het geheim? De mens staat centraal. We zijn niet voor niets al jaren als enige in onze branche officieel Great Place to Work©. Onze aanpak en identiteit zorgen voor enthousiaste opdrachtgevers. Samen tot de juiste oplossing komen is het antwoord. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de klanten van onze opdrachtgevers. In Snijder herkennen wij onszelf. De overname van Snijder past volledig bij onze (groei)ambities en verstevigt onze positie in de markt. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze opdrachtgevers nú, en in de toekomst, nog beter helpen met het bereiken van hun doelen.”

 

Over Bosveld
Bosveld is het landelijke opererende incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor uit Amersfoort. Het kantoor bestaat al bijna 40 jaar. Bosveld richt zich op het creëren van de perfecte invoice-to-cash wereld voor opdrachtgevers en klanten van opdrachtgevers. Fundament daarbij is Plezier en Prestatie; plezier leidt tot prestatie. En prestatie, dat leidt tot plezier. Het doel is elke dag een beetje beter te worden. Bosveld houdt van doelen stellen en van scoren, werken met plezier én om te winnen. Samen werken alle Bosvelders iedere dag aan het beste resultaat voor opdrachtgevers én klanten van opdrachtgevers. Zodat opdrachtgevers ons aanbevelen en klanten van opdrachtgevers geholpen worden met de best passende oplossing.