Betalen via een betaallink (iDEAL)

Betaal veilig, snel en discreet! Wij kunnen u een betaallink via de mail sturen. Met deze link kunt u via uw eigen bank veilig via IDEAL betalen. Wilt u een betaallink ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Het geld per bank overmaken

U kunt uw betaling overmaken op ons bankrekeningnummer van de Rabobank met IBAN nr. NL07RABO0162446217 op naam van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort. 

Let op! Het duurt ongeveer 2 werkdagen voor het geld op onze rekening staat. Zorg dus dat u op zijn laatst 2 dagen voor de in de brief genoemde datum betaalt.

Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.  


Bij ons op kantoor betalen

U kunt ook bij ons op kantoor komen betalen. Onze balie zit vooraan rechts in het gebouw. U kunt aan onze balie contant en met pin betalen. De balie is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur – 17.30 uur.  


Vanuit het buitenland betalen

Als u vanuit het buitenland wilt betalen, moet u de volgende gegevens gebruiken. Let op!

Als u een betaling vanuit het buitenland wilt verrichten dan dient u hiervoor de volgende gegevens te gebruiken. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voor het geld op onze rekening staat. Zorg dus dat u op zijn laatst 2 dagen voor de in de brief genoemde datum betaalt.

IBAN: NL07RABO0162446217

BIC: RABONL2U

Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.


Kan ik het bedrag automatisch laten afschrijven door Bosveld? 

Nee, dit is niet mogelijk. U kunt wel zelf een automatisch terugkerende betaling instelling via uw internetbankieren.