Via iDEAL betalen (Tijdelijk niet mogelijk)

Bij Bosveld kunt u betalen via iDEAL. Als u voor deze betaalwijze kiest, betaalt u veilig online via uw eigen bank. U ontvangt direct daarna een bevestiging van uw betaling.

Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Vervolgens wordt het bedrag van uw dossier(s) afgehaald. Afhankelijk van de bank kan het soms even duren voordat de betaling is verwerkt.

Let op! Het bedrag dat in de iDEAL betaling staat, is hoeveel u moet betalen zonder extra deurwaarderskosten die misschien zijn gemaakt. Als u na uw betaling nog een bedrag in uw dossier(s) hebt openstaan, sturen wij u hier een bericht over.

Betaling via ideal


Betalen via een betaallink (iDEAL)

Wij kunnen u ook een betaallink via de mail toesturen. Met deze link kunt u via uw eigen bank veilig betalen. Wilt u een betaallink ontvangen? Neem dan contact op.


Het geld per bank overmaken

U kunt uw betaling overmaken op ons bankrekeningnummer van de Rabobank met IBAN nr. NL07RABO0162446217 op naam van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort. 

Let op! Het duurt ongeveer 2 werkdagen voor het geld op onze rekening staat. Zorg dus dat u op zijn laatst 2 dagen voor de in de brief genoemde datum betaalt.

Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.  


Bij ons op kantoor betalen

U kunt ook bij ons op kantoor komen betalen. Onze balie zit vooraan rechts in het gebouw. U kunt aan onze balie contant en met pin betalen. De balie is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur – 17.30 uur.  


Vanuit het buitenland betalen

Als u vanuit het buitenland wilt betalen, moet u de volgende gegevens gebruiken. Let op!

Als u een betaling vanuit het buitenland wilt verrichten dan dient u hiervoor de volgende gegevens te gebruiken. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voor het geld op onze rekening staat. Zorg dus dat u op zijn laatst 2 dagen voor de in de brief genoemde datum betaalt.

IBAN: NL07RABO0162446217

BIC: RABONL2U

Noem altijd uw dossiernummer. Het dossiernummer staat in al onze brieven en e-mails.


Kan ik het bedrag automatisch laten afschrijven door Bosveld? 

Nee, dit is niet mogelijk. U kunt wel zelf een automatisch terugkerende betaling instelling via uw internetbankieren.