Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Debiteurenbeheer uitbesteden?

Bij een groeiend bedrijf komt nou eenmaal veel kijken, ook op het gebied van debiteurenbeheer. De facturatie bijhouden, betalingstermijnen in de gaten houden, herinneringen en aanmaningen versturen, ervoor zorgen dat uw klant betaalt. Daar gaat veel tijd, energie en geld in zitten die u en uw medewerkers beter kunnen besteden. Dat kan dus efficiënter én effectiever: bijvoorbeeld door debiteurenbeheer uitbesteden.

 

Voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Aan het uitbesteden van debiteurenbeheer zitten vele voordelen. Ten eerste dat u en uw medewerkers zich weer volledig kunnen richten op het werk waar de passie en motivatie écht ligt. Dus uw medewerkers hoeven niet meer continu bezig zijn met het opstellen en versturen van facturen, het nabellen van onbetaalde facturen, het versturen van herinneringen en ga zo maar door. Fijn, want zo houden jullie tijd over voor andere belangrijke zaken. Zodoende investeert u in de groei van uw bedrijf, zonder afgeleid te worden door werkzaamheden die u kunt uitbesteden. Daarbij is er nog een ander voordeel van debiteurenbeheer uitbesteden: facturen worden gemiddeld sneller door debiteuren betaald wanneer het debiteurenbeheer is uitbesteed aan een externe partij. En dat is ook absoluut het geval wanneer het wordt uitbesteed aan een incasso en gerechtsdeurwaardersbureau.

Samengevat: bespaar tijd en behoud uw klant door uw debiteurenbeheer uit te besteden aan een expert. Wij helpen u graag verder met uw debiteurenbeheer, zodat u ook verder kunt met uw andere werkzaamheden. Daarbij begrijpen wij dat de lange-termijn relatie tussen u en uw klant groot belang is. Daarom benaderen wij uw klant uit uw naam. Doordat uw klant op een zorgvuldige en persoonlijke manier wordt benaderd, is de kans op het kwijtraken van deze klant minimaal. Door deze benadering wordt ook vaak een kostbaar, tijdrovend incassotraject voorkomen. Dat is fijn voor beide partijen: zowel voor u als uw klant. Doe waar u goed in bent, dan zorgen wij voor de rest.