Maandag weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bosveld Incasso en Deurwaarders - Snel en effectief uw geld innen

Bosveld Incasso en Deurwaarders heeft in de afgelopen 30 jaar veel kennis opgedaan over alle facetten van incasso en aanverwante zaken. Wij hebben daardoor een unieke aanpak ontwikkeld, waarbij persoonlijk contact met uw klant centraal staat. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat onze klanten 12,7% meer succes boeken bij het incasseren!


Uw klant betaald niet, wat nu?

Ondanks een persoonlijke aanpak kan het voorkomen dat uw klant niet binnen de afgesproken termijn betaald. In dat geval kunt u overwegen om een gerechtelijke procedure in gang te zetten, met hoge kosten voor u en uw klant tot gevolg. In een dergelijke situatie geeft Bosveld incasso en deurwaarders u op basis van jarenlange ervaring juridisch advies over de vervolgstappen die u het beste kunt nemen.


Bosveld Incasso en Deurwaarders helpt u verder

Om het beste advies voor uw specifieke situatie te krijgen gaat u samen met ons en onze juristen in overleg over het mogelijk dagvaarden van uw klant. Hierna kunnen onze gerechtsdeurwaarders in het Beslagregister achterhalen of uw klant wel/niet in staat is om te betalen. Besluit u tot dagvaarding over te gaan? Dan staan wij u bij. Wij weten dankzij onze expertise voor u het beste resultaat te behalen door de juiste benadering te kiezen. 

Benieuwd naar wat Bosveld Incasso en Deurwaarders voor u kan betekenen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in.