Maandag weer bereikbaar vanaf 08:30 uur
Telefoon: 033 - 47 00 000
Selecteer uw vestiging:AmersfoortBeverwijk

Bosveld Deurwaarders in Amersfoort - Beschik snel weer over uw eigen geld

De Bosveld deurwaarders in Amersfoort helpen u graag indien er een ambtshandeling moet worden uitgevoerd, zoals het uitbrengen van een dagvaarding of het leggen van beslagen. Onze mensen hebben namelijk veel kennis en ervaring en zijn altijd op zoek naar de beste manier om uw belangen te behartigen zónder de relatie met uw klant te beschadigen.


Zekerheid over een correcte uitvoering van de ambtshandeling

Als uw klant na een incassoperiode en verscheidene aanmaningen nog niet het (volledige) bedrag aan u heeft betaald, dan kunt u overwegen om die partij via de rechter te dagvaarden. Bosveld deurwaarders in Amersfoort helpt u bij het nemen van de juiste beslissing en geeft u advies op juridisch vlak. Op basis van onze expertise zijn wij in staat om de juiste benadering voor elke rechtbank te kiezen en helpen wij u om het beste resultaat te bereiken.


Heeft de rechter u in het gelijk gesteld?

Als de rechter u in het gelijk heeft gesteld en er vastgesteld is dat uw klant moet betalen, dan is het tijd om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Bosveld deurwaarders in Amersfoort zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk beschikking krijgt over uw geld. Onze gerechtsdeurwaarders pakken de zaak op en zoeken veelvuldig contact met uw klant. Bij elk contactmoment proberen onze gerechtsdeurwaarders een betaling of een betalingsregeling te krijgen. Hierbij wordt het betalen voor uw klant zo makkelijk mogelijk gemaakt door middel van iDeal betaallinks of door een mobiel pinapparaat. Indien uw klant op dat moment niet in staat is om te betalen, dan houden wij hier goed zicht op door u uw klant op te nemen in onze schuldbewaking. 

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bekijk dan nu onze diensten of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Bedankt voor uw bericht, u hoort binnen 3 werkdagen van ons. Nog een fijne dag toegewenst.