VACATURE FINANCE SUPERVISOR BIJ BOSVELD

Vacature Financie Supervisor

Wil jij deze baan? 

Werken bij de Great Place to Work van Amersfoort? Wil jij werken in een gezellige organisatie waar prestatie en plezier bovenaan staan? Dan zijn wij op zoek naar jou als Finance Talent!

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Mol Lous - 088 267 83 11

Jouw uitdaging

Je komt te werken in een gedreven en ervaren team die de administratie voert van alle dossiers. Als meewerkend voorman of -vrouw help je mee bij de uitvoering daarvan en bij iedere taak denk je na over de optimalisatie van dat proces. De optimalisaties initieer je en voer je samen met het team uit.

Als supervisor heb jij de helicopterview en ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling, help je de collega’s met complexe vraagstukken, breng je structuur aan in de afdeling,  los je verzoeken op van klanten en zorg je dat de automatisering ons helpt om nog efficiënter aan de slag te kunnen.


Wat breng jij?

Je kan praktische informatie groeperen, analyseren en daar conclusies aan verbinden op grond waarvan klanten of teamleden worden geadviseerd over hoe te handelen.

Je zet jouw analytisch vermogen in om de werkzaamheden correct uit te voeren en met collega’s van andere teams schakel je over mogelijke verbeteringen. De werkzaamheden van de afdeling zijn precies afgestemd op de doelstellingen van Bosveld, zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt. Je doet er samen met het team alles aan om Bosveld nóg sneller te laten groeien.