Vacature Stagiaire Financiële afdeling (start augustus/september)

Ben jij een leergierige, spontane en zelfstandige student die graag op verschillende gebieden van de Financiële afdeling wil meewerken én -denken en beschik je daarnaast ook nog eens over een proactieve werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Haal jij je plezier uit goede prestaties neerzetten en word jij blij van cijfers? Ben jij een aanpakker en zoek jij altijd naar verbeteringen? Wil je stage lopen bij een bedrijf waar medewerkers en werkplezier voorop staan? Werk je graag met enthousiaste collega’s en in een informele sfeer? Als je op alle bovenstaande vragen ja antwoordt, lees dan vooral verder:


Ik wil

Weten dat alle boekingen juist en volledig zijn. Ik voer analyses en controles uit. Ik wikkel dossiers af en beheer de tussenrekeningen. Ik ga enthousiast aan de slag met verzoeken van incassoafdelingen en klanten.

Ik ben Enthousiast, beschik over cijfermatig inzicht en ben ik in staat om accuraat te werken. Momenteel volg ik een HBO-opleiding (BE/CE of AC) en heb ik uitvoerige kennis van MS Office.

Wat vinden wij ook belangrijk: nauwkeurigheid, initiatief, resultaatgerichtheid, mondelinge en schriftelijke vaardigheid.


Wat krijg je?

Een veelzijdige stage binnen een jonge en dynamische omgeving met een informele cultuur. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met matige of ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen.


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld?

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan onder andere uit financiële partijen, woningbouwcoöperaties en nutsbedrijven. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: advies en uitvoering van cashmanagement maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.

We kijken uit naar je reactie! Stuur een mail met motivatie t.a.v. Marloes Mol Lous. Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 033 - 470 00 00.