Op zoek naar een afwisselende bijbaan?

Werken bij de Great Place to Work van Amersfoort? Wil jij werken in een gezellige organisatie waar prestatie en plezier bovenaan staan? Dan zijn wij op zoek naar jou als Flexmedewerker.

Jouw uitdaging
Als flexmedewerker wordt je ingedeeld op afdelingen waar op dat moment jouw hulp hard nodig is. Je houdt bezig met het telefonisch incasseren van vorderingen, het opstellen van dagvaardingen, het boeken van facturen of het beantwoorden van e-mails. Op deze manier is elke week weer anders.

Werkzaamheden
- Telefonisch en via het chatsysteem vordering incasseren;
- Vragen van de debiteuren en opdrachtgevers zo goed mogelijk beantwoorden;
- Het uitvoeren van licht administratief werk.

Wat breng jij
- Je bent nieuwsgierig, ambitieus, oplossingsgericht, ondernemend en klantgericht;
- Je staat stevig in je schoenen en kan goed onder druk presteren;
- Je bent circa 12 uur per week beschikbaar;
- Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal en daarnaast een woordje Engels;
- Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau.

Wat motiveert jou?
Bij Bosveld krijg je de mogelijkheid om steeds nieuwe kennis op te doen om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij helpen je graag je ambities te bereiken. Je krijgt voldoende ruimte om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen in je functie.

Wat biedt Bosveld?
Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met een goede, informele sfeer waarin jij samen met gedreven en betrokken collega's dagelijks het verschil maakt. Bij Bosveld staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Bosveld staat in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! Dit komt onder andere omdat we meekijken naar jouw ambities en je de kans geven om jezelf te blijven uitdagen.

Naast leuke collega's, levert het je nog meer op:

- Salaris dat past bij jou en je functie;
- Doorgroei mogelijkheden;
- Flexibele werktijden.

Wil jij deze baan? We kijken uit naar je reactie! Stuur een mail met originele motivatie en CV t.a.v. Marloes Mol lous. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR – 088 267 83 11