Direct betalen
Ga voor prestatie, expertise en plezier

Werken bij Bosveld

Beste potentiële Bosvelder,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een carrière bij Bosveld. Bij ons werken is elke dag uitdagend, prikkelend en vooral dynamisch. Onze medewerkers staan altijd op #1, waarbij we Prestatie & Plezier (PEP) centraal stellen. Daarom worden successen bij ons gevierd. Wij geloven namelijk heilig dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Ben je nog nieuwsgieriger geworden? Bekijk de vacatures. Misschien is er wel een die precies bij jou past.

Staan Prestatie en Plezier ook centraal in jouw leven? Wil jij een baan waarbij je jouw passie om te winnen dagelijks kunt uiten? Een baan waarbij jouw nieuwsgierigheid elke dag wordt geprikkeld? Een baan die je uitdaagt om het beste uit jouw team en jezelf te halen en dat elke dag weer? Als je op de deze vragen ja antwoordt, lees dan vooral verder:

Ik wil… 
Mijn sociale en incassovaardigheden inzetten voor de organisatie waar ik werk. Werken bij een bedrijf waar ik trots op ben. Dicht bij mezelf blijven en mijn werk uitoefenen op een manier die aansluit bij mij en het bedrijf. Een nieuwe uitdaging bij een bedrijf dat zichzelf succesvol onderscheidt in een traditionele sector. En werken in een organisatie waar winnen belangrijker is dan meedoen. 

Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je? 
Een dynamische, verantwoordelijke functie als medewerker Contact Center bij Bosveld, waar de medewerkers op nummer 1 staan. Wij geloven er namelijk heilig in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Daarom krijg je ook een succesvol team om mee samen te werken. 

Jij gaat…
Aan de slag als medewerker Contact Center, je houdt je bezig met het telefonisch incasseren van vorderingen. Dit doe je zowel in- als outbound. Daarnaast beantwoord je telefonische vragen en verstrek je op adequate wijze informatie aan debiteur en opdrachtgever. Tevens verricht je administratieve handelingen in het proces en dossier. 

Wij bieden jou…

 • een organisatie waar de medewerkers op nummer 1 staan
 • een organisatie waar prestatie en werkplezier voorop staan
 • een uitdagende functie bij een professionele creditmanagementorganisatie
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een informele werksfeer met enthousiaste collega’s 

Wij vragen…

 • minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • aantoonbare werkervaring in vergelijkbare functie
 • kennis van de deurwaardersbranche en/of incasso- en juridische werkzaamheden is een pre
 • uitstekende communicatieve vaardigheden
 • klantgericht en commercieel ingesteld
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan een mail met motivatie en CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Seda Polat via telefoonnummer 033 - 470 00 00. 

Het spreekt voor zich dat alle reacties vertrouwelijk worden behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ken jij het plezier van presteren? 

Staan Prestatie en Plezier ook centraal in jouw leven? Wil jij niets liever dan een studie combineren met een uitdagende bijbaan? Wil jij jouw CV uitbreiden bij een leuke werkgever? Wil jij écht klant- en oplossingsgericht werken? Wil jij graag de beste zijn in alles wat je doet? Lees dan snel verder voor meer informatie! 


Functie 
Als medewerker van de flexpool heb je een allround functie en ondersteun je de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Zo werk je onder andere voor de afdeling incasso, waarbij je particulieren belt die niet aan hun betalingsverplichting hebben voldaan. Doel is het incasseren van vorderingen. Ook bel je bedrijven na waarvan de gevraagde gegevens nog niet binnen zijn, bv. een verklaring m.b.t. loonbeslag. 


Over Bosveld 
Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders is al 30 jaar actief als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie en richt zich op strategische samenwerking op het gebied van het managen van werkkapitaal. Waarschijnlijk denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij Bosveld werken is allesbehalve saai. Waarom? Bosveld is continu bezig om zichzelf verder te onderscheiden binnen deze competitieve markt. Vanuit Amersfoort werken dagelijks ruim 80 medewerkers aan het voortdurend behalen van het optimale resultaat voor de klant. 


Op het gebied van cultuur kan Bosveld getypeerd worden als een snelle, gedreven, dynamische en energieke organisatie. De volgende (cultuur)elementen staan centraal: 
- Het overtreffen van de verwachtingen door een proactieve aanpak en persoonlijke  aandacht
- Samenwerken is belangrijk, alles draait om ‘wij’
- Streven naar perfectie, gedrevenheid
- Doen wat je zegt en vooral ook zeggen wat je doet


Wij bieden jou… 
- een organisatie waar de medewerkers op nummer 1 staan
- een organisatie waar prestatie en werkplezier voorop staan 
- een uitdagende functie bij een professionele creditmanagementorganisatie 
- goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
- een informele werksfeer met enthousiaste collega’s


Wij vragen… 

- HBO- of WO-opleiding (in de richting van Rechten of Economie is een pre, geen must) 
- wekelijkse beschikbaarheid van minimaal 12 uur (shifts met werktijden tussen 08.30 uur en 21.00 uur) 
- uitstekende communicatieve vaardigheden
- klantgericht en commercieel ingesteld
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Kortom ben je enthousiast, resultaatgericht, communicatief vaardig, leergierig en proactief reageer op deze vacature door een motivatiebrief met CV te sturen naar sollicitaties_at_bosveld.nl t.a.v. Seda Polat.

Ken jij het plezier van presteren? 
Staan Prestatie en Plezier ook centraal in jouw leven? Wil jij tijdelijk helpen bij een uitdagend project?  Wil jij jouw CV uitbreiden bij een leuke werkgever? Wil jij écht klant- en oplossingsgericht werken? Lees dan snel verder voor meer informatie! 


Voor het opstellen van een beleidsdocument zoeken wij een enthousiaste  projectmedewerker. Het is de bedoeling dat dit document op 1 oktober 2017 gereed is!


Wij zoeken iemand die:
• HBO-niveau heeft
• uitmuntend Nederlands kan schrijven
• enthousiast is en graag uitdagingen aangaat
• onze kernwaarden Samenwerken, Gedrevenheid, Betrouwbaarheid en Klant- en servicegerichtheid bezit
• affiniteit heeft met beleid en het schrijven van stukken
• graag contact legt met mensen en mensen kan interviewen
• talent heeft om de uitkomsten van de interviews te  vertalen naar ‘beleidstaal’
• de hoofdzaak van de bijzaken weet te scheiden
• flexibel is
• de maanden juli, augustus en september 2017 volledig beschikbaar is


Wij bieden:
• een uitdagende functie bij een professionele creditmanagementorganisatie
• een informele werksfeer met enthousiaste collega’s
• een uitstekende begeleiding
• een goed salaris


Kortom ben je enthousiast, flexibel, communicatief vaardig, leergierig en proactief reageer op deze vacature door een motivatiebrief met CV te sturen naar sollicitaties_at_bosveld.nl.

Ben je overtuigd dat jij iets hebt wat wij niet mogen missen?

Mail dan je motivatie en CV naar sollicitaties_at_bosveld.nl.

Ik heb een vraag over werken bij Bosveld

Dank voor uw gegevens. U hoort snel van ons.