Direct betalen

Vacature Medewerker Privacy & Kwaliteit bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe Medewerker Privacy & Kwaliteit? (32 uur)

Haal jij je plezier uit goede prestaties neerzetten? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst bij een bedrijf waar medewerkers en werkplezier voorop staan? Werk je graag met enthousiaste collega’s en in een informele sfeer? En werk je graag met mensen? Als je op alle bovenstaande vragen ja antwoordt, lees dan vooral verder:


Ik wil… 

Als Medewerker Privacy & Kwaliteit ervoor zorgen dat Bosveld de hoogst mogelijke kwaliteit levert. Ervoor zorgen dat periodieke audits tijdig worden gehouden en kwaliteitshandboeken perfect verzorgd zijn. Werken aan het continu verbeteren van de prestaties van collega’s, door oorzaken van klachten bloot te leggen en aan te pakken. Datalekmeldingen en klachten behandelen en zorgen voor snelle doorvoering van verbetermaatregelen, zodat die melding of klacht maar één keer voorkomt. Bijdragen aan en zorgen voor een open houding en cultuur op het gebied van de beveiliging van persoonsgegevens. Ik communiceer en adviseer, en ik ben verantwoordelijk voor de afdelingsdoelstellingen. Daar krijg ik energie van.


Ik ben…

Een representatieve, ambitieuze teamspeler die met plezier naar het werk gaat. Resultaatgericht en ambitieus. Een echte doorzetter die oplossingsgericht is, ook in situaties waarbij ik onder druk moet presteren. Als ik iets moet regelen, doe ik er alles aan om dat gedaan te krijgen. Met een paar gerichte acties krijg ik veel voor elkaar. Ik ben administratief zeer sterk. Klantgerichtheid is mij op het lijf geschreven en ik beheers de Nederlandse taal uitstekend (geschreven en gesproken). Ik ben er gebrand op telkens mezelf of het bedrijf te verbeteren. Ik heb minimaal HBO-werk- en denkniveau en  kennis van de deurwaardersbranche en bij voorkeur ook van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je? 

Een dynamische, verantwoordelijke functie (32 uur) als Medewerker Privacy & Kwaliteit bij Bosveld. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met matige of ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Daarom krijg je ook een succesvol team om mee samen te werken

Ik ga…

Aan de slag voor Bosveld. Ik beïnvloed op gepaste wijze het gedrag van collega’s, zodat ze altijd up-to-date zijn op het gebied van de AVG en kennis dragen van verbeterpunten. Ik houd het datalekken-, verwerkings- en klachtenregister bij en ben er op gebrand herhaling van fouten te voorkomen. Soms is daar een gesprek met een collega voor nodig, een andere keer zal ik een plan presenteren om een verbetering door te voeren. Ik ben de spil van alle kwaliteitsnormen en werk nauwkeurig. Kortom, een mooie uitdaging!
  

Dat klinkt goed. Maar... Bosveld? 

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Al meer dan 30 jaar actief  in de branche en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten  met onze diensten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten ook landelijk bedienen. Onze klanten bestaan onder andere uit financiële partijen, woningbouwcoöperaties en nutsbedrijven. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: advies en uitvoering van cashmanagement maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.


Wil jij deze baan? 

Dan horen we graag van jou. We kijken uit naar je reactie! Stuur een mail met motivatie en CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl. Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 033 - 470 00 00.