Direct betalen

Vacature Medewerker Post- en E-mailverwerking bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe medewerker Post- en E-mailverwerking M/V (fulltime)?

Hou jij van aanpakken en gaan? Krijg je een kick van het afronden van werkzaamheden en wil je meewerken én –denken over de toekomst van het bedrijf en de werkzaamheden? Beschik jij daarnaast over een spontane, zelfstandige en proactieve werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou, en jij naar ons!

Als medewerker post- en e-mailverwerking vervul je een cruciale en onmisbare rol binnen Bosveld. Zonder jou stoppen de radars met draaien. Je begint je dag met een lekkere kop koffie of thee en een babbeltje met je collega’s. De postzakken staan al klaar en het uitpakken kan beginnen. De volgende stap is het digitaliseren en verspreiden van de overige poststukken binnen de organisatie. De gedigitaliseerde documenten koppel jij nauwkeurig in ons softwarepakket. Dit doe je voor zowel de fysieke post, als de binnenkomende e-mails. Na een lekkere lunch in ons bedrijfsrestaurant ben je weer opgeladen voor de volgende ronde. Alle gegenereerde poststukken van die dag moeten worden verstuurd. Je verzamelt de documenten en draagt zorg voor het inpakken en verzenden hiervan.

Spreken deze taken je aan? Haal jij je plezier uit goede prestaties neerzetten en werk je graag met mensen? Wil je werken bij een bedrijf waar medewerkers en werkplezier voorop staan? Werk je graag met enthousiaste collega’s en in een informele sfeer? Als je op alle bovenstaande vragen ja antwoordt, lees dan vooral verder:


Ik wil …

Als medewerker post- en e-mailverwerking de spin in het web zijn en een belangrijke bijdrage leveren aan de continuïteit van Bosveld. Ik pak de verantwoordelijkheid voor een kwalitatief goede en tijdige verwerking van alle inkomende en uitgaande poststukken en e-mails. Ik ga Bosveld helpen deze processen te verbeteren.


Ik ben …

Een proactieve, nauwkeurige medewerker die met plezier naar mijn werk gaat. Ik ben scherp op de te leveren kwaliteit, het verbeteren van mijn werkzaamheden zie ik als een uitdaging die ik graag aan wil gaan.  Als ik iets moet regelen, dan regel ik dat. Ik ben stressbestendig en ik heb efficiëntie hoog in het vaandel staan. Een uitdaging ga ik niet uit de weg. Ik ben er gebrand op telkens mezelf en het bedrijf te verbeteren.  Ik heb een afgeronde MBO-opleiding. Wat vinden wij ook belangrijk: nauwkeurigheid, initiatief, resultaatgerichtheid, communicatie. 


Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een zelfstandige, fulltime (40 uur) functie binnen een jonge en dynamische omgeving met een informele en mensgerichte cultuur. Bosveld is een servicegerichte organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met matige of ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. 


Ik ga…

Aan de slag als medewerker post- en e-mailverwerking, je houdt je bezig met de verwerking van de in -, door- en uitstroom van onze post- en e-mailstromen. Elke dag ga jij de uitdaging aan om alle inkomende en uitgaande stukken tijdig en conform de gestelde eisen te verwerken. Tussen de bedrijven door ondersteun je diverse afdelingen met wat facilitaire klussen. Zo verstel je bureaus, vul je tijdig voorraden bij en draag je bij aan ons “clean desk” beleid. 


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld? 

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak; advies en uitvoering van cashmanagement, maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.


Wil jij deze baan?

Dan horen we graag van jou. We kijken uit naar je reactie! Stuur een mail met motivatie en CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl. Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 033 - 470 00 00.