0
Direct betalen

Vacature Marketing Communicatie Specialist (online/offline) bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe Marketing Communicatie Specialist? 

Staan prestatie en plezier, net als bij ons, bovenaan jouw prioriteitenlijst? Zoek jij de volgende uitdaging in je carrière bij een bedrijf waar je elke dag weer het beste uit jezelf haalt? Waar je de vrijheid hebt om de wensen van onze marketingdoelgroep(en) te vertalen naar succesvolle, converterende campagnes? Bij alles wat we doen op marketingcommunicatiegebied, houden we onze ideale kernklant in gedachten (hier vertellen we je graag meer over tijdens een kennismaking). Dus je zorgt dat je de best scorende campagnes inzet bij de best passende marketingkanalen. 

Hoe zorg jij dat die ideale kernklant converteert? Je zet (potentiële) klanten aan tot de ultieme actie: samenwerken met Bosveld. Uiteraard vertalen we dit samen naar subdoelstellingen in de klantreis. Zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt. Je doet er samen met het team Sales & Marketing alles aan om Bosveld nóg sneller te laten groeien.


Als nieuwe Marketing Communicatie Specialist wil ik…

Marketing- en salesleads genereren en de naamsbekendheid van Bosveld vergroten. Ik zorg ervoor dat onze kernklanten Bosveld (zowel on- als offline) op de juiste momenten in de klantreis op een relevante en positieve manier tegenkomen. Hierbij krijgen zij het juiste beeld van ons, namelijk: Bosveld is de prestatiegerichte cashpartner. De partner die werkt op basis van plezier, expertise en persoonlijk contact. 

Is dit wat je wil? Lees vooral verder. Of solliciteer direct: solliciteren_at_bosveld.nl.


Het is voor deze vacature Marketing Communicatie Specialist belangrijk dat je…

Creatief, marktgericht, initiatiefrijk en nauwkeurig bent. Je bent in staat jouw marketingkennis in combinatie met data-analyses en onze marktkennis te vertalen naar de juiste, converterende marketingkanalen en -campagnes. Je bent continu bezig met conversie-optimalisatie op basis van de resultaten. Daar krijg je energie van. Daarnaast houd je echt van je vak, daarom ben je op de hoogte van alle nieuwe marketingontwikkelingen en weet deze in te zetten voor de creatieve campagnes die je samen met het team bedenkt.

Je bent een echte doelgerichte doorzetter. Als veranderende omstandigheden een andere aanpak vragen, pas je logischerwijs jouw aanpak aan. Je neemt initiatief, weet anderen te mobiliseren om doelen te bereiken, je gaat actief op zoek naar optimalisaties en voert deze verbeterslagen door, analyseert de resultaten en optimaliseert verder. Ja, je bent een echte creatieve denker en doener – want zonder actie geen resultaat. 

Verder neem je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en aantoonbare resultaten op het gebied van doelgerichte online en offline marketingcommunicatie en contentmarketing mee en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed. 


Herken jij jezelf in deze vacature? Lees dan vooral verder. Wat krijg je? 

Een uitdagende en zelfstandige functie als Marketing Communicatie Specialist (36-40 uur per week) bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Bij ons staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Dat maakt dat je een succesvol team krijgt om mee samen te werken. 

“Als iemand mij drie jaar geleden had gezegd dat ik in de incassobranche zou gaan werken, had ik hem of haar compleet voor gek verklaard. Want dat is toch saai?! Vanaf de eerste dag dat ik met Bosveld in contact kwam voelde ik me hier echt thuis. De cultuur waarin Prestatie en Plezier centraal staan, de dynamische branche en het meespelen in het winnende team zorgen ervoor dat ik iedere dag met een glimlach aan het werk ga.” - Dick Cozijnsen, Commercieel Directeur


Als Marketing Communicatie Specialist ga ik…

Samen met het team de groei van Bosveld realiseren, door succesvolle on- en offline campagnes op te zetten en uit te voeren
Nauw samenwerken met de Commercieel Directeur voor het beste resultaat om onze bedrijfsambities te realiseren
De website beheren én optimaliseren (deze is in 2017 volledig vernieuwd)
Bijdragen aan de realisatie van onze bedrijfsdoelstellingen
Aan de slag om al onze on- en offline marketingkanalen verder te ontwikkelen voor optimale conversie
Het Bosveld-merk verder ontwikkelen, door consistente relevante contactmomenten met de doelgroepen en de markt
(A/B) campagnes bedenken en opzetten

Ik begrijp het belang van 1-op-1 marketingcommunicatie, daarom ben ik verantwoordelijk voor het beheren, actualiseren en uitbouwen van de (marketing)database. Op deze manier kan ik direct gerichte persoonlijke campagnes bedenken en uitvoeren. 

Dat klinkt goed. Maar… Bosveld? 

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: ‘advies en uitvoering van cashmanagement’ maakt ons strategisch businesspartner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant. 


Wil jij deze baan? 

Dan horen we graag van jou. Hoe? Reageer snel op deze vacature Marketing Communicatie Specialist door je sollicitatie te sturen bestaande uit een originele motivatie en jouw up-to-date CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl ter attentie van Seda Polat. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 033 - 47 00 000.