Direct betalen

Vacature Incassomedewerker bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe Incassomedewerker (32-40 uur)?

Haal jij je plezier uit goede prestaties neerzetten? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst bij een bedrijf waar medewerkers en werkplezier voorop staan? Werk je graag met enthousiaste collega’s en in een informele sfeer? En werk je graag met mensen? Als je op alle bovenstaande vragen ja antwoordt, lees dan vooral verder:


Ik wil…

Ervoor zorgen dat niet-betalende klanten van mijn opdrachtgever hun facturen betalen, ook wanneer de vordering complexer is dan normaal. Hierbij zet ik mijn advies- én communicatieskills in om het beste resultaat te realiseren voor klanten. Daar krijg ik energie van. Ik wil verantwoordelijkheid over ‘mijn’ portefeuille en verantwoordelijk zijn voor teamdoelstellingen, klanten en klanttevredenheid.


Ik ben…

Resultaatgericht en ambitieus. Een echte doorzetter die oplossingsgericht is, ook in situaties waarbij ik onder druk moet presteren. Als ik iets moet regelen, doe ik er alles aan om dat zelf of samen met mijn team gedaan te krijgen. Met een paar telefoontjes krijg ik veel voor elkaar. Ik werk goed in een team en onderneem graag actie. Klantgerichtheid is mij op het lijf geschreven en ik beheers de Nederlandse taal uitstekend (geschreven en gesproken). Ik heb een commerciële instelling, minimaal MBO+ werk- en denkniveau, aantoonbare vergelijkbare werkervaring. Kennis en ervaring van de deurwaardersbranche en/of incasso- en juridische werkzaamheden is een pré.


Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een dynamische, verantwoordelijke fulltime functie (32-40 uur) als incassomedewerker bij Bosveld. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met matige of ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. 


Ik ga…

Aan de slag voor Bosveld. Jij beïnvloedt op gepaste wijze het betaalgedrag van debiteuren. Je behandelt (ook de meer ingewikkelde) vorderingen voor onze klanten en communiceert en adviseert de klant op operationeel niveau. Soms is dit redelijk standaard, soms veel specifieker. Kortom, een mooie uitdaging. 


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld? 

Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan onder andere uit financiële partijen, woningbouwcoöperaties en nutsbedrijven. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Nou… ten eerste staat Bosveld in de top 10 van Best Workplaces van Nederland 2018, waar wij heel trots op zijn! En ten tweede zijn wij continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: advies en uitvoering van cashmanagement, maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.


Wil jij deze baan? 

Dan horen we graag van jou. We kijken uit naar je reactie! Stuur een mail met motivatie en CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl. Voor meer informatie neem je contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 033 - 470 00 00.