0
Direct betalen

Vacature Medewerker Financiële Administratie bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe financiële topper?

 Staan prestatie en plezier, net als bij ons, bovenaan jouw prioriteitenlijst? Word jij blij van cijfers en heb je analytisch vermogen? Ben jij een aanpakker en zoek jij altijd naar verbeteringen? Werk je graag met enthousiaste collega’s die altijd willen winnen? Als je alle vragen met een ja beantwoordt, lees dan vooral verder:

Je werkt mee op de afdeling financiële administratie waar zowel op dossierniveau als op organisatieniveau mutaties worden geboekt, geanalyseerd en gecontroleerd. Je zorgt voor een juiste en tijdige uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden samen met je collega’s. Je bent een vraagbaak voor de organisatie en voor klanten. De functie is nieuw waardoor we samen gaan kijken hoe we jouw persoonlijke ontwikkeling en die van het team kunnen vormgeven. 

De werkzaamheden van de afdeling zijn precies afgestemd op de doelstellingen van Bosveld, zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt. Je doet er samen met het team alles aan om Bosveld nóg sneller te laten groeien.


Als nieuwe Medewerker Financiële Administratie wil ik…

Weten dat alle boekingen juist en volledig zijn. Ik voer analyses en controles uit en geef feedback aan collega’s als ik vermoed dat iets beter of anders kan. Ik wikkel dossiers af en beheer de tussenrekeningen. Ik ga enthousiast aan de slag met verzoeken van incassoafdelingen en klanten. Samen met collega’s denk ik mee in projecten voor zowel team Finance als voor heel Bosveld.

Is dit wat je wil? Lees dan verder of solliciteer direct: sollicitaties_at_bosveld.nl.


Het is voor deze vacature Medewerker Financiële Administratie belangrijk dat je…

Enthousiast bent, cijfermatig inzicht hebt, accuraat  kan werken, vaardig bent in Excel en ERP-pakketten en zin hebt om samen te groeien. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en werkt planmatig. Daarnaast houd je echt van je vak, daarom ben je bereid om nieuwe dingen te leren. Daar krijg je energie van. Je hebt een (recent) afgeronde opleiding HBO (BE/CE of AC). We nodigen zowel ervaren kandidaten als young professionals uit om te reageren. 

Je bent een doorzetter. Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en legt verbanden tussen gegevens. Je beziet situaties vanuit verschillende invalshoeken en trekt juiste en realistische conclusies. Je zorgt voor een geordende en zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden en combineert dit met een serieus staaltje winnaarsmentaliteit.


Herken jij jezelf in deze vacature? Lees dan vooral verder. Wat krijg je? 

Een uitdagende functie als Medewerker Financiële Administratie (36-40 uur per week) in een succesvol team binnen een snelle, gedreven, dynamische en energieke organisatie. Bij ons staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. 

Collega's aan het woord

‘We werken hier samen aan één doel. Dat maakt ons ook zo een sterk team. Binnen de hele organisatie is dit merkbaar. Het is gaaf om te zien dat we het bij Bosveld echt samen doen’ (Joyce Eggenkamp, Financieel Directeur). 

‘Wij streven ernaar om in een goede en open sfeer onze dagelijkse werkzaamheden tijdig af te ronden. Daar waar nodig controleren wij elkaar en voeren wij verbeteringen van de financiële werkwijzen direct door’ (Kees Vaarkamp – Senior Medewerker Financiële Administratie). 


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld? 


Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, al meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Wij zijn continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak: ‘advies en uitvoering van cashmanagement’ maakt ons strategisch businesspartner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant. 


Wil jij deze baan? 


Dan horen we graag van jou. Hoe? Reageer snel op deze vacature Medewerker Financiële Administratie door je sollicitatie te sturen bestaande uit een originele motivatie en jouw up-to-date CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl ter attentie van Seda Polat. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen via 033 - 47 00 000.