Direct betalen

Vacature Applicatiebeheerder bij Bosveld

Ben jij onze nieuwe applicatiebeheerder?

Staan prestatie en plezier net als bij ons bovenaan jouw prioriteitenlijst? Lijkt het je gaaf processen te optimaliseren middels slimme inrichting van onze applicaties? En wil je dat bij een bedrijf waar je elke dag het beste uit jezelf haalt? Waar veel ruimte is voor eigen inbreng? En waar je je collega’s kan helpen om ook het beste uit henzelf te halen? Als je deze vragen met ja beantwoordt, lees dan vooral verder en kijk of jij jezelf in deze vacature herkent.


Ik wil als applicatiebeheerder…

Mijn applicatiebeheervaardigheden in praktijk brengen en actief bijdragen aan het succes van mijn collega’s en het bedrijf waar ik werk. Naast aanspreekpunt te zijn, wil ik ook actief betrokken worden bij lopende en nieuwe optimalisatieprojecten, en juist daar waar ik vanuit mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde ben een bijdrage leveren. Ik wil een fulltime, afwisselende baan met enthousiaste, gemotiveerde collega’s die elke dag op kantoor komen om successen te behalen.

Ik ben als applicatiebeheerder…

Een echte doorzetter, ook als de druk hoger oploopt en veranderende omstandigheden een andere aanpak vragen dan ik gewend ben. Wanneer ik een doel heb, bedenk ik zelf allerlei manieren om dat te bereiken. Krijg ik het voor elkaar? Daar krijg ik pas echt energie van! Ik ben communicatief vaardig, gefocust op resultaat en ambitieus. Ik houd ervan om mensen op te zoeken en zichtbaar te zijn binnen een bedrijf. Daarnaast heb ik MBO+ werk- en denkniveau en (basis)kennis van programmeertalen, zoals JavaScript, PHP en HTML. Ervaring met deurwaardersprocessen en -applicaties zijn een pré. ICT-vastlegging vind ik belangrijk: wel zo handig als je iets terug probeert te vinden of een probleem probeert op te lossen. Mijn aanpak is dynamisch en proactief, ik ga altijd op zoek naar de oplossing. Ook houd ik van een uitdaging, want pionieren draagt bij aan het vinden van goede oplossingen. 


Herken jij jezelf in bovenstaande? Lees dan vooral verder. Wat krijg je?

Een uitdagende functie als Applicatiebeheerder (40 uur per week) bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Bij ons staan de medewerkers op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Dat maakt dat je een succesvol team krijgt om mee samen te werken. Jouw mogelijk toekomstige collega vertelt je hier graag kort wat meer over: 


‘Op de ICT-afdeling van Bosveld zorgen we ervoor dat de medewerkers zo goed mogelijk hun werk kunnen doen door optimalisatie van processen en innovatie op vele vlakken. Het geeft elke dag weer een kick om hier deel van uit te maken!’ Michiel van der Kleij, Projectmanager ICT


Ik ga…

Aan de slag als applicatiebeheerder bij Bosveld. Een bedrijf waar mijn ICT-hart sneller van gaat kloppen. Ik ga Bosveld’s hoofdapplicatie Credit Navigator mee helpen inrichten, zodanig dat processen nog beter, sneller en efficiënter gaan verlopen. Daarnaast ga ik mijn collega’s blij maken door hun ICT-vragen te beantwoorden. Ook ben ik verantwoordelijk voor onderhoud en optimalisatie van gebruikte documenten en de documentenstroom.


Dat klinkt goed. Maar… Bosveld? 


Ja, Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders, meer dan 30 jaar actief en gevestigd in Amersfoort. We bieden onze klanten een landelijke dekking, omdat zij hun klanten landelijk bedienen. Onze klanten bestaan uit bedrijven en instellingen uit verschillende sectoren, van overheden tot bedrijven in de commerciële sector. Misschien denk je nu ‘wat stoffig’, maar bij ons werken is allesbehalve saai. Waarom? Wij zijn continu bezig om onszelf verder te onderscheiden binnen een traditionele en competitieve markt. Onze aanpak; advies en uitvoering van cashmanagement, maakt ons strategisch partner van onze klanten. Ook goed om te weten, is dat je onderdeel wordt van een team dat bestaat uit ruim 80 collega’s, die continu werken aan het behalen van optimaal resultaat voor de klant.


Wil jij bij ons aan de slag als applicatiebeheerder?

Dan horen we graag van jou. Hoe? Stuur je sollicitatie, bestaande uit een originele motivatie en jouw up-to-date CV naar: sollicitaties_at_bosveld.nl ter attentie van Seda Polat. Voor meer informatie neem je contact op met Seda Polat via telefoonnummer 033 - 470 00 00.