Blog

Bosveld een Great Place to Work

Wij zijn megatrots dat Bosveld in de Top-10 is geëindigd bij de verkiezingen van Best Workplaces van Nederland 2018 in de categorie medium.


Jaarlijks publiceert Great Place to Work® een werkgeverslijst die gebaseerd is op zowel de medewerkersperceptie als een evaluatie van het werkgeversbeleid. Het onderzoek is gebouwd op drie pijlers: vertrouwen in de werkgever, trots op het werk & plezier met collega's.


Wij zien deze verkiezing als een prachtige beloning voor onze visie. Bij ons staat de medewerker op nummer 1, want wij geloven er namelijk in dat super enthousiaste medewerkers per definitie leiden tot super enthousiaste klanten. Andersom werkt dat niet: probeer maar eens super enthousiaste klanten te krijgen met ongemotiveerde medewerkers. Deze cultuur bewaken en versterken wij door in alles wat wij doen Plezier & Prestatie (PEP) centraal te stellen. Dat maakt dat je een succesvol team krijgt om mee samen te werken.


 Ben van Zanten, Algemeen Directeur: 'Ik ben enorm trots op alle Bosvelders dat we de Top-10 hebben bereikt. Voor mij is het belangrijk dat dit geen jurywaardering is, maar een erkenning door onze medewerkers. Dit smaakt naar meer: op naar de Top-3!'Ik heb een vraag over werken bij Bosveld

Dank voor uw gegevens. U hoort snel van ons.