Direct contact: 033 47 00 000

(On)juiste gegevens

Bosveld gebruikt onjuiste gegevens. Hoe kan ik deze laten wijzigen?
Merkt u of vindt u dat wij onjuiste gegevens gebruiken, bijvoorbeeld de tenaamstelling of het adres? Wij stellen het zeer op prijs als u de juiste gegevens aan ons doorgeeft via het reactieformulier. Vermeld daarbij alstublieft duidelijk het dossiernummer.

Ik ga binnenkort verhuizen. Hoe deel ik dat mede?
Gaat u verhuizen? Geef op tijd uw nieuwe adresgegevens aan ons door. Dat kan het gemakkelijkst via het reactieformulier; vermeld daarbij ook duidelijk: 1) vanaf wanneer u op het nieuwe adres bereikbaar bent en 2) wat uw dossiernummer is.

De geadresseerde is mij onbekend. Wat kan ik het beste doen?
Het kan zijn dat de door u ontvangen stukken bestemd zijn voor de vorige bewoner c.q. voor een voor u onbekend persoon. In dat geval raden wij u in eerste instantie aan na te gaan bij de gemeente of de betrokkene ook daadwerkelijk is uitgeschreven op uw adres. Indien de betrokkene namelijk nog steeds bij de gemeente staat ingeschreven op uw adres, is de kans groot dat wij (of eventuele andere instanties) in een later stadium wederom bij u terechtkomen. Wij verzoeken u de brief in de envelop aan ons te retourneren, met daarop de vermelding "RETOUR AFZENDER".