Direct contact: 033 47 00 000

Dagvaarding en beslaglegging

Een gerechtsdeurwaarder heeft beslag gelegd. Met wie heb ik nu contact?
Bosveld is niet alleen een incasso-organisatie, maar ook gerechtsdeurwaarder. Daarom is het mogelijk dat de uitvoering van het vonnis in handen is van Bosveld. In dat geval verandert er, wat uw contactpersoon betreft, niets voor u. U kunt nog steeds bij ons terecht via info@bosveld.nl of via (033) 470 00 00.

Is de uitvoering van het vonnis (tijdelijk) aan een andere gerechtsdeurwaarder in handen gegeven, dan moet u zich voor vragen en voorkomende correspondentie wenden tot het kantoor van deze gerechtsdeurwaarder.

Ik heb een dagvaarding ontvangen. Kan ik de zitting nog voorkomen?
Wilt u de zitting voorkomen? Dat kan alleen als u uiterlijk vijf dagen voor de zittingsdatum de volledige betaling (inclusief rente en gemaakte kosten) voldoet.

Ik heb een dagvaarding ontvangen. Met wie kan ik contact opnemen?
Heeft u een dagvaarding ontvangen en wilt u weten bij wie u terecht kunt? Vanaf nu moet u zich wenden tot het kantoor dat de dagvaarding heeft uitgebracht. Dat kan dus een andere gerechtsdeurwaarder zijn dan Bosveld.
Heeft u deze dagvaarding ontvangen van Bosveld, dan kunt u ook nu met uw vragen bij ons terecht via info@bosveld.nl of via (033) 470 00 00.