Direct contact: 033 47 00 000

Dagvaarding en beslaglegging

Een gerechtsdeurwaarder heeft beslag gelegd. Met wie heb ik nu contact?
Bosveld is niet alleen een incasso-organisatie, maar ook gerechtsdeurwaarder. Daarom is het mogelijk dat de uitvoering van het vonnis in handen is van Bosveld. In dat geval verandert er, wat uw contactpersoon betreft, niets voor u. U kunt nog steeds bij ons terecht via info@bosveld.nl of via (033) 470 00 00.

Is de uitvoering van het vonnis (tijdelijk) aan een andere gerechtsdeurwaarder in handen gegeven, dan moet u zich voor vragen en voorkomende correspondentie wenden tot het kantoor van deze gerechtsdeurwaarder.

Ik heb een dagvaarding ontvangen. Kan ik de zitting nog voorkomen?
Wilt u de zitting voorkomen? Dat kan alleen als u uiterlijk vijf dagen voor de zittingsdatum de volledige betaling (inclusief rente en gemaakte kosten) voldoet. U kunt snel, veilig en discreet betalen via iDEAL. Ook kunt u per bankoverschrijving aan ons een betaling doen. Het bankrekeningnummer is ING IBAN nr. NL32INGB0653880421 ter attentie van Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders te Amersfoort. Vermeld bij de betaling als betalingskenmerk het dossiernummer. U vindt dat nummer en de aangegeven termijn in de brief die wij u hebben toegezonden.

Ik heb een dagvaarding ontvangen. Met wie kan ik contact opnemen?
Heeft u een dagvaarding ontvangen en wilt u weten bij wie u terecht kunt? Vanaf nu moet u zich wenden tot het kantoor dat de dagvaarding heeft uitgebracht. Dat kan dus een andere gerechtsdeurwaarder zijn dan Bosveld.
Heeft u deze dagvaarding ontvangen van Bosveld, dan kunt u ook nu met uw vragen bij ons terecht via info@bosveld.nl of via (033) 470 00 00.